Sådan skriver du en besked til en der har blokeret dig på Facebook

Er der nogen der har blokeret dig på Facebook Messenger? Så vil du ikke kunne chatte eller ringe til denne person. Der er dog en måde hvorpå du kan omgå denne blokering.

Sådan skriver du en besked til en der har blokeret dig på Facebook

Omgå en blokering på Facebook Messenger

Hvis du har brug for at tale med nogen som har blokeret dig på Messenger, er der heldigvis en anden måde. Med et simpelt trick vil en besked der sendes via SMS stadig blive leveret. Du skriver din besked på denne webside og sender den som en tekstbesked med dens egen leveringstid og en anden afsender.

Da du ikke sender tekstbeskeden fra dit eget nummer, vil beskeden blive leveret som normalt. Du kan for eksempel skrive "Anonym" eller "Hemmelig" på som afsender . Det betyder ikke noget om du er blevet blokeret på Facebook Messenger eller noget andet sted. En tekstbesked med en anonym afsender vil altid blive leveret.

Send

Nøjagtigt som på Messenger vil du modtage en notifikation, når beskeden er leveret. Du vil få en notifikation med det nøjagtige leveringstidspunkt. Via denne webside kan du sende et ubegrænset antal tekstbeskeder og få dem alle leveret på et tidspunkt som du vælger. Der er ingen begrænsninger! Vi beder dig dog om altid at være venlig overfor modtageren.

Din identitet forbliver hemmelig

Ingen kan spore din tekstbesked, medmindre du vælger at afsløre din identitet i selve beskeden. Vi behandler dine data fortroligt. Vi vil ikke dele dine informationer med nogen. Efter en kort periode sletter vores system automatisk alle beskeder og deres korresponderende data. Din anonymitet er derfor garanteret.

Levering garanteret

Hver tekstbesked du sender indebærer et engangsgebyr på 12 kr.. Med kun få klik kan du betale via kreditkort, PayPal eller via Bitcoin. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gengæld er leveringen af din besked garanteret. Efter hver sendt besked vil du modtage en bekræftelse på leveringen med det nøjagtige leveringstidspunkt.

Nu ved du hvordan det fungerer. Giv det et forsøg, eller tjek vores anden artikel ud for at finde ud af præcis hvordan anonyme tekstbeskeder fungerer.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er