Hvordan virker anonyme sms'er?

En anonym sms er en særlig type besked, hvor du kan vælge afsender, modtager, besked og ankomstdato. Det er nemt at sende en anonym sms via denne hjemmeside. Du kan indtaste et navn som afsender - for eksempel ordet "anonym" - eller bruge en andens telefonnummer til at sende en sms. Du bestemmer selv afsenderen.

Lav sjov med dette sms-trick!

Send for eksempel en sms til en ven med hans eller hendes hemmelige kærlighed som afsender. Den rigtige afsender kan ikke spores. Det ser ud som om, meddelelsen blev sendt fra afsenderen efter eget valg. Det er ligesom at sende et brev med en anden afsender skrevet på konvolutten. Fantastisk hvis du har én, du vil drille!

Sådan sendes en anonym sms

Du behøver ikke registrere dig for at sende en sms. Afsenderen af den falske sms kan være et navn eller telefonnummer. Du kan sende beskeden med det samme eller på et senere tidspunkt efter eget valg. Du skal også indtaste den internationale landekode for hvert mobilnummer; for eksempel +46 for Sverige. Vi kan sende sms'er i over 90 lande, herunder Frankrig og Tyskland. Så snart du har skrevet din sms, sender vi den sikkert og helt anonymt.

Send

Beskedens afsender

Du har to valg, hvad angår afsenderen af en SMS-besked: et navn (kort tekst) eller et telefonnummer. For eksempel 20 123456 (et mobilnummer) eller Anonym (et navn). Hvis du vælger at indtaste et navn som afsender, kan du kun bruge bogstaver. For modtageren ser det ud som om, tekstbeskeden er kommet fra den afsender, du har valgt.

Omkostninger forbundet med afsendelse

Det koster 12 kr. per besked at SMS'e. En lang SMS på mere end 160 tegn koster 3 kr. mere per ekstra besked. Du kan betale med PayPal, Apple Pay, Google Pay eller betalingskort. Det er en enkeltbetaling, og der er ikke noget tilhørende abonnement. Modtageren af SMS-beskeden debiteres ikke.

Så let er det! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.