Har en du kender en affære? Giv deres partner besked anonymt

Har du fundet ud af, at en ven er utro, eller bliver bedraget? En penibel situation. Anmeld utroskab anonymt via denne hjemmeside.

Har en du kender en affære? Giv deres partner besked anonymt

En ud af fire personer er utro

Nogle gange er fristelsen for stærk, og nogen beslutter at have en affære med en anden. Det anslås, at 1 ud af 4 mænd og kvinder somme tider er utro. Der er ingen præcise tal, fordi utroskab ikke er noget, folk har nemt ved at tale om. Og hvornår er der tale om egentlig utroskab? Er en seksuel besked med et billede nok? Eller er det utroskab, når nogen deler seng med en anden? Uanset din definition: utroskab er forkert og sker oftere, end du tror.

Afsløre eller holde det hemmeligt?

Du står over for et dilemma. Ved et uheld har du fundet ud af, at en god ven, bekendt eller kollega er utro eller bliver bedraget. Hvad gør du med denne oplysning?

Ærlighed bør altid prioriteres. Grundlaget for et godt, stabilt og langsigtet forhold er ærlighed og integritet. Disse værdier bliver ikke taget alvorligt, hvis man er utro. Du kan holde disse følsomme oplysninger for dig selv, men du kan også informere partneren. Dette kan også gøres anonymt.

Anmeld utroskab anonymt

Anmeld utroskab på en sikker og anonym måde via denne hjemmeside med en anonym sms. Det eneste du behøver er den bedragedes mobiltelefonnummer. Du kan med dine egne ord fortælle denne person om den uheldige situation.

Anonym sms senden

Den besked, du skriver, vil blive leveret på vegne af en anonym afsender. Vi vil holde dine oplysninger strengt fortrolige for modtageren. Dine (personlige) oplysninger vil aldrig blive delt med andre eller brugt til kommercielle formål.

Hvad du bør vide, før du afslører en, der er utro

Hvis en af dine nære venner bliver bedraget, er det din pligt at sige det til ham eller hende. Dit venskab sætter dig i en position, hvor du ville være en "skjult medskyldig", hvis du ikke sagde fra.

Sørg for at forberede dig på reaktionen, da folk ofte vil benægte eller være vrede på dig for at konfrontere dem med sandheden. Vis medfølelse, selv om de reagerer hårdt. I er trods alt venner.

Forstå omstændighederne omkring utroskaben, før du fortæller en fremmed om hans eller hendes partners utroskab. Ellers kan du muligvis ikke forstå risikoen for enten dig selv eller den person, der afsløres. Hvis den bedragede person øver i vold i hjemmet, kan du risikere at udsætte jer begge for fare. Jo mindre du kender de involverede, des mere forsigtig skal du være. Dit mål er at gøre mere gavn end skade.

Det er mere passende at fortælle det til venner end fremmede. Især efter som du sandsynligvis ikke kender den fremmedes omstændigheder. Overvej dit forhold til de involverede personer og handl i overensstemmelse hermed. Gør hvad du føler er rigtigt i sidste ende, men vær forsigtig.

Eksempler på, hvordan man afslører en bedrager anonymt

Det er nemt at afsløre en bedrager anonymt via sms med vores tjeneste. Inkludér oplysninger, der gør det muligt for den trofaste partner at bekræfte, at vedkommendes partner er utro. Et navn eller en beskrivelse af den person, de blev bedraget med, er en god start. Hvis du ved mere, så fortæl det også. Et eksempel på, hvad der kan fortælles, er f.eks.: Din mand er utro. Se beskederne under navnet Olivia.

Brug følgende sms-besked som et fundament for, hvordan man afslører en bedrager. Sørg for at medtage flere detaljer.

Dette er en anonym besked. Din partner er dig utro med XXX.

Beskeden vil blive leveret på vegne af en anonym afsender. Dine oplysninger er ikke kendt af modtageren. Dine (personlige) oplysninger vil aldrig blive delt med andre eller brugt til kommercielle formål.

Anonym sms senden

Din identitet forbliver hemmelig

Ingen kan spore din sms-besked, medmindre du beslutter dig for at afsløre din identitet i selve meddelelsen. Vi behandler dine data fortroligt. Vi vil ikke dele dine oplysninger med nogen. Efter kort tid sletter vores system automatisk alle meddelelser og deres tilsvarende data. Dit privatliv er sikret.

Levering garanteret

Hver sms, du sender, koster et engangsgebyr på 12 kr. Med blot et par klik kan du betale sikkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gengæld er leveringen af din besked er garanteret. Efter hver sendt besked vil du modtage en bekræftelse på levering med det nøjagtige leveringstidspunkt.

Nu ved du, hvordan det fungerer. Prøv det, eller tjek vores anden artikel for at finde ud af præcis, hvordan anonyme sms'er fungerer.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er