Om Anonym SMS

Vi hjælper dig med at oprette og sende anonyme sms’er. Vi gør det hurtigt, sikkert, og med et vågent øje for dit privatliv. Tusindvis af mennesker som dig vælger dagligt vores service, og vi er Danmarks mest anvendte udbyder af anonyme sms’er.

Om Anonym SMS

Hurtigt, nemt og troværdigt

Vi hjælper dig med at oprette og sende anonyme sms’er. Vi gør dette hurtigt, sikkert, og med et vågent øje for dit privatliv. Tusindvis af mennesker som dig vælger dagligt vores service, og vi er Danmarks mest anvendte udbyder af anonyme sms’er.

En anonym sms er en besked, hvor modtageren ikke kan se eller afdække, hvem beskeden kommer fra. Som afsender kan du vælge fra en liste over forskellige fiktive navne og telefonnumre, som du kan bruge.

Fuldstændig anonymitet

Anonymitet er vores førsteprioritet. Vi sender din besked helt anonymt. Selv dit kontoudtog indeholder kun navnet på vores firma: "Mocha". Dette sikrer, at modtageren aldrig kan spore noget tilbage til dig. Vi deler naturligvis ikke betalingsoplysninger eller dine beskeder med tredjeparter eller nogen for den sags skyld. De parter, vi samarbejder med, kan aldrig vide, hvem du er, eller hvad du har sendt.

Vi deler ikke data med tredjeparter, men vi gør undtagelser i sjældne tilfælde, såsom når vi er juridisk forpligtet til at samarbejde med en politiefterforskning. Det kan du læse mere om i vores servicevilkår.

Robust privatlivspolitik

Vi er ærlige og har ikke en skjult dagsorden, hvilket du måske bemærker fra vores fortrolighedspolitik. Dine meddelelser og alle betalingsoplysninger slettes automatisk fra vores systemer.

Kun obligatoriske oplysninger, der er nødvendige for, at vores service kan fungere korrekt, gemmes midlertidigt. Alle oplysninger slettes automatisk efter 18 måneder.

Altid sikkert

Det er vigtigt for os, at dit budskab er i troværdige hænder. Derfor håndhæver vi maksimal sikkerhed. Din besked sendes til vores servere via en krypteret TLS-forbindelse; derefter gemmes meddelelsen sikkert og sendes anonymt til modtageren. Vores servere opfylder alle regler om IT, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. De er baseret i Europa og tilbyder derfor den højest mulige beskyttelse.

Ansvarlige sms’er

Du er eneansvarlig for den meddelelse, du opretter og sender. Det betyder, at vi ikke vil og ikke kan medvirke til alt, hvad du måske ønsker at sende.

Vi har en nultolerancepolitik over for e-mobning og uopfordrede, fornærmende eller truende sms’er. Vi beder dig dermed om at bruge vores tjenester ansvarligt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil vi forhindre dig i at bruge vores anonyme sms-service.

Kort sagt

  • Nemt at bruge på iPhone, Android, tablet og bærbar computer.
  • Modtag bekræftelse af leveringstidspunktet.
  • Understøttelse af Emojis og lange sms’er.
  • Brug op til 1.224 tegn i sms’en.
  • Hver sms koster et engangsgebyr på 15 kr.
  • Betal sikkert med kreditkort, PayPal eller Apple Pay.
  • Ingen ekstra gebyrer for beskeder til ikke-danske telefoner.
Send en sms
Læs mere om at sende sms'er