Hvordan sender jeg en anonym sms?

I ugevis har du spekuleret på, hvordan du tager pis på dine kollegaer eller erklærer din kærlighed til din hemmeligt udkårne - sikkert og anonymt, selvfølgelig. Så, hvordan fungerer en anonym sms-tjeneste? Ingen bekymringer; vi er her for at hjælpe dig gennem alle trin i processen.

Vælg et fiktivt navn og telefonnummer

En anonym sms ville ikke være anonym, hvis modtageren kunne se, hvem der havde sendt beskeden til ham eller hende. Det første skridt giver mening: Find på et fiktivt navn og telefonnummer.

Ingen inspiration? Vi har lavet en praktisk liste over navne og telefonnumre, du kan vælge imellem. Du kan indtaste disse på leveringssiden.

Modtageren vil se det navn og nummer, du har valgt, og det vil se ud, som om meddelelsen er blevet sendt fra den pågældende person eller det pågældende nummer.

Anonym sms senden

Opret din meddelelse

Højst 1.224 tegn betyder, at du har plads nok til at sige, hvad end det er du vil sige. Foretrækker du emojis? Intet problem, vi understøtter også de små fyre!

Hvis du søger efter inspiration, kan du altid tjekke vores blog. Du kan finde de bedste aprilsnar beskeder, Valentinsdag kærlighedsbrev, kærlige sms’er, og breve fra julemanden.

Vælg en leveringstid

Du kan sende din anonyme sms lige når, du ønsker. At sende en direkte besked er naturligvis også en mulighed. Blot et par sekunder efter du klikker på 'send', vil din besked ankomme til det telefonnummer, du har indtastet.

Skal din besked nå frem på et senere tidspunkt? Intet problem. Du kan angive en dag og et bestemt tidspunkt, hvor meddelelsen skal sendes. Vi gemmer din besked sikkert indtil da, og du vil modtage en bekræftelse, når meddelelsen er leveret. På denne måde er du sikker på, at din meddelelse er sendt.

Internationale sms'er

Vores anonyme teksttjeneste er ikke begrænset til Danmark. Vil du sende en sms til Frankrig, Guatemala eller Indien? Intet problem. Send nemt anonyme sms'er til ethvert land i verden – uden ekstra omkostninger.

Det er lige så hurtigt og sikkert at sende beskeder til udlandet, som at sende dem lokalt, og der er ingen ekstra omkostninger. Du skal angive landekoden foran nummeret - f.eks. +49 for Tyskland.

Betalingsmuligheder

Betalingen sker med et par klik via kreditkort, PayPal eller Apple Pay. For en meddelelse på op til 160 tegn er der en engangspris på 15 kr. Hver yderligere 150 tegn koster kun 4 kr. Der opkræves ingen ekstra omkostninger fra modtageren.

Det betyder, at vores service ikke er gratis, men den er 100% sikker, hurtig, og ifølge vores mange glade kunder (som ønsker at forblive anonyme), usædvanligt god. Vi værner om dit privatliv!

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

Send en sms