Servicevilkår

Disse servicevilkår angiver retningslinjerne for brugerne, når de bruger denne service. Disse retningslinjer gælder for alle, der ønsker at bruge de forskellige sms-tjenester på hjemmesiden Anonymsms.dk. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vilkårene ubetinget.

Anonymsms.dk forbeholder sig retten til at ændre servicevilkårene til enhver tid. Anonymsms.dk er ikke ansvarlig over for brugerne ved disse ændringer.

Et resumé af vores vilkår og betingelser findes på denne side. Vores fulde vilkår og betingelser kan konsulteres på hollandsk i denne PDF-fil. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du, at du har læst og accepteret vores fulde vilkår og betingelser.

  1. Anonymsms.dk kan ikke holdes ansvarlig på nogen måde for skader opstået som følge af de tjenester, vi tilbyder.
  2. Anonymsms.dk er ikke ansvarlig for sms'er sendt via hjemmesiden. Hver bruger er personligt ansvarlig for de sms'er, han eller hun sender.
  3. Brugere skal afstå fra at sende sms'er indeholdende racistisk, diskriminerende og alle typer provokerende sms'er. Hvis dette sker, vil Anonymsms.dk blive tvunget til at nægte disse brugere adgang til vores tjenester.
  4. Anonymsms.dk har ret til at se meddelelser. Dette er med det formål at kontrollere for ukorrekte og æreskrænkende sms'er.
  5. IP-adressen af alle brugere gemmes. Anonymsms.dk forbeholder sig retten til at nægte brugere adgang til hjemmesiden, hvis de misbruger systemet. Brugerdata vil også blive overført til politiet/retsvæsenet, hvis det kræves.
  6. Anonymsms.dk giver ingen garanti for, at sms'en faktisk ankommer. Selvfølgelig vil vi forsøge vores bedste, men nogle gange ankommer sms'er ikke som følge af årsager der ligger uden for vores kontrol. Hvis en sms ikke er ankommet, bedes du kontakte os. Vi vil finde en passende løsning.

Anonymsms.dk er ikke abonnementstjeneste. Det koster 10 kr per besked at SMS'e. Modtageren af sms-beskeden debiteres ikke.

Hvis du er under 16 år, skal du bede om tilladelse fra dine forældre til at bruge denne service. Priserne på denne hjemmeside inkluderer moms, omkostningerne til mobil dataforbindelse (internet) er ikke inkluderet. Der gives ingen ret til at få refunderet omkostningerne ved afsendelse af en digital sms.