Send en hylende morsom aprilsnar-sms! Se tips og send nu.

Vær på vagt, den 1.april nærmer sig! Den første april er dagen, hvor vi forsøger at narre hinanden og forsøger at overgå hinanden med kloge vittigheder og narrestreger. Fra typiske drengestreger med balloner til sjov med signalhorn og luskede falske sms’er.

Send en hylende morsom aprilsnar-sms! Se tips og send nu.

Tag pis på din familie, venner, eller snyd kollegaer!

Den første april bør vi være på vagt over for venner, familie og kollegaer. Eller skal de være på vagt over for dig? Hvis du virkelig ønsker at narre dem i år, så prøv at sende en falsk, anonym sms, som helt sikkert vil ryste dem et øjeblik! Helt anonym, superhurtig og supersimpel.

Mest populære sms-pranks

Kom i gang med det samme med at lave en spøg med din bedste ven, kollega eller eks-partner. Her er de mest populære pranks, der kan sendes via sms til aprilsnaren.

En seksuel partner er testet positiv for en kønssygdom og anbefaler anonymt, at du også bliver testet. For yderligere oplysninger, besøg Sexlinien.dk for at få hjælp. Sms STOP for at afmelde dig.
En ven har bemærket, at du viser tegn på at have en afhængighed af porno, og anbefaler, at du søger hjælp. Besøg Sexologiskolen.dk for at få støtte. Sms STOP for at afmelde dig.
Vi har identificeret dit nummer på en narkohandlers kontaktliste. Vi bekymrer os om dit velbefindende. Hvis du kæmper med stofmisbrug, kan du besøge vores hjemmeside; udenfor.dk for ressourcer og støtte. Sms STOP for at afmelde dig.
Velkommen til Porkhub Premium! 🍑 Nyd vores ugeplan til kun 35,- kr./dag. Tilfredsstil dine lyster & opdag 🔥 videoer. Pris 245,- kr./uge. Sms STOP for at afmelde dig.
Tak for din tilmelding til Kattefakta! Du vil nu modtage daglige fakta om KATTE! 😻 Vidste du, at den første katteudstilling blev afholdt i 1871 på Crystal Palace i London? Mee-wow! Sms STOP for at afmelde dig.
Anonym sms senden

En hurtig historietime

Aprilsnar har rødder i en århundredgammel tradition. De fleste tror, at denne tradition startede et sted omkring 1572. Men der er beviser, som fører hele vejen tilbage til den romerske æra.

Franskmændene er berømte for at stikke en papirfisk på ryggen af intetanende venner. Og englænderne? De råber selvfølgelig "April Fools’!", når de gør grin med nogen. Her i Skandinavien er der tradition for at offentliggøre en helt falsk historie på forsiden af aviserne.

I dag er medier og virksomheder også med i denne århundredgamle tradition. Udgivelser af sjove eller mærkelige 'falske' nyheder resulterer normalt i sjove fejl. Google, for eksempel, har været sjov omkring den første april siden år 2000 og har akkumuleret en lang liste af berømte narrestreger, såsom et Picasa (foto) album i naturlig størrelse, at bruge din krop til at betjene Google Docs med og en Google Teleport til tidsrejser.

En af Googles sjoveste påfund til aprilsnar var i 2013, hvor de tilbød at søge efter lugte. Måske bliver dette virkelighed i fremtiden.

Aprilsnar via sms

Det er svært at finde på en god aprilsnar. Men det skal ikke afholde dig fra at prøve i år! Vi tilbyder dig alt, du behøver for at kunne narre nogen via anonym sms.

 1. Gå til vores hjemmeside, hvor du kan skrive din tekst. Du behøver kun det intetanende offers mobiltelefonnummer for at starte. Udfyld nummeret, og sørg for, at du kan se det grønne flueben. Dette bekræfter, at telefonnummeret er korrekt.
 2. Når du er færdig med at skrive sms'en, skal du vælge et dæknavn fra listen over afsendere. Dernæst skal du blot klikke på 'send' og din aprilsnar sms vil blive leveret inden for få sekunder.
 3. Vil du hellere planlægge din besked og få de leveret på et andet tidspunkt? Intet problem! Vi foreslår, at du ikke vælger en anden dato (bare for at være sikker!), men et andet tidspunkt er naturligvis ikke noget problem. Vælg det ønskede tidspunkt, så bliver din sms sat i kø og leveret.
 4. Du modtager altid en bekræftelse, når teksten er leveret. Og du kan sende så mange aprilsnar sms’er, som du ønsker (hvilket er fantastisk, hvis du er lidt af en sadist ...) 😈
Anonym sms senden

Har du brug for inspiration? Intet problem!

At finde på en stor, sjov aprilsnar ikke den nemmeste opgave. Det tager måneder af intens forberedelse og grundig planlægning. Det gas, selvfølgelig!

Du behøver ikke at være et geni for at narre venner, familie eller kolleger. Selvfølgelig kræver hver aprilsnar sin tilgang, afhængigt af personen. Du kan lave sjov med nogen på hans typiske svage punkt, eller bruge virkeligheden som udgangspunkt for din aprilsnar.

Den vigtigste faktor for en vellykket aprilsnar? Sørg for at så tvivl og ubeslutsomhed. Så snart nogen begynder at tvivle på, om din aprilsnar er sand eller ej, du har succes.

Du kender dine ofre godt, og det giver dig ammunition nok til at gennemføre en vellykket spøg. Har du brug for inspiration? Læs vores aprilsnar i form af anonyme sms’er:

 • Er en af dine venner endelig ved at komme sig efter et brud med hans eller hendes skræmmende ex? Så send noget i retning af: "Jeg kan ikke glemme dig. Jeg vil have dig tilbage! Lad os mødes i aften omkring kl. 21:00 på vores yndlingssted?” Denne spøg er led, så det kan være en god idé selv at dukke op på stedet med et fredsoffer.
 • Hvis du har en ven, der står tidligt op for at gå med aviser, så send dette: "Vi har modtaget klager over, at avisen ikke bliver leveret. Kontakt os med det samme!”.
 • Kan din søster lide at sladre i WhatsApp grupper? Prøv noget i retning af: ”En ny virus, der primært cirkulerer på WhatsApp har sendt alle dine private beskeder til alle dine kontakter!”
 • Tog det lidt længere end normalt for din bror at få sit kørekort? Prøv noget i retning af: "På grund af en teknisk fejl i vores computersystem, er vi nødt til at informere dig om, at dit kørekort ikke er gyldigt. Kontakt os så hurtigt som muligt for at planlægge en ny køreprøve”.
 • Er dine forældre stressede, fordi de skal lave haven om? Send noget i retning af: ”Kære Hr / Fru; de vil modtage deres levering af 500 kg sand i eftermiddag på ... (adresse her).”

Vær forsigtig... kør den ikke for langt ud. De fleste sms’er har den virkning, at de skaber let panik med det samme.

Anonym sms senden

4 Grinagtige sms’er som aprilsnar!

 1. Spøgen om det falske astrologiabonnement. Send denne sms til din ven: ”Tak, fordi du abonnerer på Dagens astrologi. Fra i morgen af, leverer vi dit personlige horoskop til dig dagligt. For at annullere abonnementet, send STOP til Indsæt dit nummer her.” Lad os se det i øjnene, ingen gider at blive spammet med daglige horoskop sms’er. Når dit offer forsøger at sende STOP til dit nummer, finder han ud af, du har narret ham.
 2. Køber dine venner konstant ting online? Det gør dem til et oplagt mål for denne aprilsnar. Send følgende sms: ”Hej, det er pakkebuddet. Lavt batteri, så kan ikke ringe. Din dørklokke er super-beskidt. Kan ikke bruge den, rengør den venligst. Kommer tilbage senere.” Følg op på sms’en ved at ringe næste dag og spørge, om dørklokken er i orden. Folk er bange for at gå glip af en levering, hvilket gør at denne sms-spøg fungerer så godt.
 3. En anden version af den forrige aprilsnar, som er god, når dine venner kan lide at bestille mad. Send denne sms for at få dem ud af huset: ”Hej, det er buddet. Lavt batteri, kan ikke ringe. Din dørklokke virker ikke. Har sat maden foran din dør. Nødt til at gå.” Mindre effektiv end den første, men stadig irriterende.
 4. Irriterende, men en klassiker. Send en sms til din ven ”Jeg er ked af...”. Dette er lige i øjet til at gøre ængstelige venner urolige. Bonuspoint, hvis de er i et forhold. Bare sørg for at ringe til dem dagen efter og lette deres bekymringer. Alternativt kan du sende ”Jeg er nødt til at tilstå...” den virker bedst, hvis det er nogen i et forhold, som du spiller et puds.

3 Bedste aprilsnar-sms’er til din kæreste

 1. Send en anonym sms til din kæreste, som foregiver at være din mor. Spørg ham, hvad hans fremtidige planer med din datter er. Fortæl ham, at i din alder, du var meget længere henne i dit forhold, og at du forventer en afklaring ved den næste familiemiddag. Følg op på dette ved at ringe til ham senere og fortælle ham, at din mor har inviteret jer til en familiemiddag.
 2. Sms’en som bekræfter køb af brugte trusser. Brug send senere funktionen til at sende en anonym sms til din kæreste og sørg for at du er sammen med ham, når den leveres. Brug en sms som denne: "Din levering af beskidte husmortrusser er på vej. Dine slidte, varme husmortrusser vil blive leveret inden for den næste uge. Tak for dit køb!” Nu skal du bare lade som om, at du lige kom til at se sms’en og gøre et stort nummer ud af det. Det hysterisk morsomme øjeblik, mens din kæreste prøver at slippe ud af denne kattepine og frem til du lader ham slippe, vil være guld værd.
 3. Spøgen om den falske gave 🎁. Send følgende sms til din kæreste: ”Mit batteri er tomt. Venter udenfor. En lille overraskelse venter på dig skat, men jeg har brug for din hjælp til at transportere den. xoxo ” Der er stor sandsynlighed for at din kæreste vil haste udenfor for at få sin gave. Naturligvis vil det være forgæves, da der ikke vil være nogen, som venter på ham.

Din identitet forbliver fuldstændig anonym

Vi værner om dit privatliv. Vi sørger for, at modtageren aldrig kan afsløre din identitet, eller at det var dig, der sendte sms’en til dem. Vi deler aldrig nogen af dine oplysninger med nogen. Alle sms’er, beskeder og oplysninger slettes automatisk fra vores systemer efter en kort periode. Dit privatliv er sikret.

Betaling og levering er super-enkel. Hver sms, som du sender, koster et engangsgebyr på 12 kr. Du kan nemt betale via PayPal, Apple Pay, Google Pay eller med et kreditkort. Du modtager også en leveringsbekræftelse med det nøjagtige leveringstidspunkt.

Om anonym SMS

Anonym SMS er en tjeneste, som gør det muligt for dig at sende sms'er nemt, enkelt og helt anonymt. Vi er den mest anvendte anonyme sms-tjeneste i Danmark.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er