International sms: Sikkert, hurtigt og anonymt!

Vil du sende en international sms? Helt sikkert! Skal du bekymre dig om større telefonregninger? Ikke længere. Heldigvis er der en række måder at sende sms'er til hvilket som helst nummer i verden uden at betale for meget. Læs alt om de bedste måder at sende en international sms anonymt!

Hvordan internationale sms'er sendes sikkert, hurtigt & anonymt

Anonyme internationale sms'er

Tænkte du på at sende en anonym sms til dine venner eller familie og have lidt gavtyv sjov? Lyder som en god plan, synes vi! Især, hvis du er i udlandet, er der bunker af morsomme spøger, du kan udsætte dine intetanende ofre for. Det er jo trods alt ikke som om nogen er i stand til at kontrollere dig fysisk, da du er et andet sted.

Men der kunne være andre grunde til at ville sende en sms til nogen uden at vise dit telefonnummer. Du kunne være forelsket i din ferieflirt uden at være sikker på om følelsen er gensidig. Bedst ikke at kaste sig ud i det for hårdt og for hurtigt! Eller, som et ekstremt eksempel, kunne du have set noget slemt på din ferie og ville indrapportere det uden at afsløre din identitet.

Uanset grunden for at ville sms'e anonymt, så brug det godt. Brug det ikke til ulovlige eller forstyrrende aktiviteter; det er det ikke beregnet til.

Hvordan sendes anonyme internationale sms'er? Brug vores tjeneste!

Når du vælger vores tjeneste, får du den nemmeste sms-forkælelse der finde. At sende beskeder til fremmende lande er lige så nemt som at sende dem lokalt. Samt lige så sikkert og hurtigt.

Anonym sms senden

Du går ind på vores hjemmeside, skriver din besked og vælger dit foretrukne afsendernavn fra en liste over telefonnumre. Glem ikke at skrive landekoden foran telefonnumret. Du kan sende din besked straks eller på en senere dato eller tidspunkt. Uanset, så vil din besked blive sendt sikkert og fuldstændigt anonymt.

Vores tjeneste fungerer i næsten alle lande. Du skal bare skrive landekoden, så leverer den automatisk sms'en.

Desuden er der ingen ekstra omkostninger forbundet med at sms'e internationalt. Så, vil du sende en sms til Frankrig, India eller Guatemala? Sæt i gang: Vores hjemmeside og et loft på hele 1224 tegn til at skrive din besked venter på dig!

Sådan sendes en international sms

At sende en international sms er nemt. Du bruger helt enkelt din operatørs dataroamingplan, taster landekoden samt det telefonnummer du vil sende til, skriver din besked og trykker på send. Tip! Husk altid at sikre dig, når du gemmer telefonnumre på din telefon, at landekoderne står foran, så får du ikke problemer med at sms'e til numrene, uanset hvor du er.

Husk, at der er forskel på indenrigs og internationale sms'er. Når du sender en international sms, skal du først taste landekoden inden du taster telefonnummeret, som du vil sende den til. Når du skriver til telefonnumre i dit eget land, er disse koder unødvendige. Men de skader heller ikke.

Der er stadig masser af rejsende, som kommer hjem fra ferie og opdager, at deres telfonregning er stukket helt af. De ved ikke, at det kan være dyrt at sms'e i udlandet.

Vil du gøre hele processen meget billigere? Så prøv internet-baseret sms. Der findes mange gratis apps til beskeder, så du kan snede dine beskeder uden at betale. Men det fungerer selvfølgelig kun, når du har adgang til internettet.

iMessage til iPhone

Bruger du iPhone? Så kan du kontakte andre iPhone brugere ved at bruge iMessage. Du kan sende beskeder, men også vedhæftelser så som videoer og billeder uden ekstra omkostninger. Din iPhone afgør, om din besked kan sendes som sms eller en iMessage, afhængig af din internetforbindelse og modtagerens telefon, som også skal være en iPhone.

Ulemper? Du kan ikke kontakte Android brugere gratis, medmindre det er inkluderet i dit mobilabonnement. Plus, iPhone brugere modtager ikke dine beskeder før de selv er på nettet.

Beskedtjenester til Android

Hvis du bruger Android, kan du vælge mellem flere webbaserede beskedtjenester for at sende sms'er til mobilnumre over hele verden.

Som Globfone, der lader dig dele filer og foretage videoopkald. Du er dog begrænset til et maksimum antal opkald og sms'er, som du kan foretage inden for 24 timer. Du behøver ikke registrere dig eller oprette en konto for at sende dine sms'er.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er