Sådan skriver du til en person, som blokerer dig på Facebook Messenger

Har nogen blokeret dig på Messenger? Så vil du ikke være i stand til at chatte med eller ringe til denne person. Der er dog en måde at omgå denne blokering på.

Sådan skriver du til en, der blokerer dig på Facebook Messenger

Send sms til den, der har blokeret dig på Messenger

Gode nyheder; der er en måde at tale med nogen, der har blokeret dig på Facebook Messenger. Der er et simpelt trick; en anonym besked, som sendes via sms, vil stadig blive leveret. Indtast en besked på denne hjemmeside og send den som en anonym sms-besked med en anden afsender.

Da du ikke sender sms'en fra dit eget nummer, vil beskeden blive leveret som normalt. Du kan for eksempel skrive "Anonym" eller "Hemmelig" som afsender. Det betyder ikke noget, at du har været blokeret på Facebook Messenger eller andre steder. En sms med en anonym afsender vil altid blive leveret.

Du modtager en meddelelse, når beskeden leveres, ligesom med Messenger. Meddelelsen vil oplyse dig et nøjagtigt tidspunkt for levering. Du kan sende et ubegrænset antal sms’er via denne hjemmeside og få dem leveret på et tidspunkt efter eget valg. Der er ingen begrænsninger. Men vi beder dig om at forblive venlig over for modtageren.

Send

Hvordan kan du se, om nogen har blokeret dig på Messenger?

Har nogen blokeret dig på Facebook Messenger? Desværre fortæller Messenger dig ikke udtrykkeligt, om nogen har blokeret dig. Du kan dog hurtigt finde ud af, om du er blevet blokeret ved at udføre et par tests.

  • Prøv at sende en besked på Messenger til denne person. Hvis meddelelsen går igennem, så er du sandsynligvis ikke blokeret. Se nærmere på kontrolikonet ud for dine sendte beskeder. Når markeringsikonet viser, at beskeden er leveret, men ikke læst, burde der stadig være hul igennem.
  • Og Messenger Stories? De vil heller ikke dukke op hos dig. Du vil ikke kunne se Messenger Stories for den person, der har blokeret dig.
  • Du kan også åbne Facebook på din telefon eller computer. Skriv navnet på den person, som du har mistanke om, har blokeret dig, i søgefeltet. Hvis personen ikke vises i søgeresultaterne, eller hvis profilen ikke er tilgængelig for dig, er der stor sandsynlighed for, at du bliver blokeret.
  • Er du blevet blokeret? Og har du brug for at komme i kontakt med nogen hurtigst muligt? Brug så vores praktiske service til at sende en vigtig, anonym sms.

Hvordan ser du, hvem der har blokeret dig på FB?

Facebook Messenger giver ikke et nemt overblik over alle, der har blokeret dig. Men hvis du har en fornemmelse af, at nogen har blokeret dig, så kan du foretage et par tests for at afdække sandheden. Tjek vores ovenstående liste for at bekræfte, om en ven har blokeret dig.

Hvordan blokerer du nogen på Facebook Messenger?

Når du blokerer en person, kan de ikke længere kontakte dig ved hjælp af Messenger. Alle nye beskeder, opkald og delte samtaler blokeres. Hvis du vil blokere en person, skal du åbne Messenger og følge disse trin:

  1. Åbn Messenger på din telefon, og tryk på den ven, du vil blokere.
  2. Tryk på billedet af personen, som vises øverst.
  3. Rul derefter ned. Her finder du funktionen til at blokere eller fjerne blokeringen fra en person.

Vigtig bemærkning: Dine beskeder i delte gruppesamtaler vises stadig for personen, som du har blokeret. Din Facebook.com profil er også stadig synlig. Dine Facebook-opslag, kommentarer og Synes godt om er stadig synlige, medmindre du også udfører en blokering dér.

Hvordan fjerner du blokeringen fra nogen på Facebook Messenger?

Det er lige så nemt at fjerne blokeringen af en ven på Messenger, som at klø sig i nakken. Start Messenger-appen på din iPhone- eller Android-telefon, og åbn en samtale med din blokerede ven. Tryk på din vens billede, her finder du muligheden for at fjerne blokeringen af denne person.

Stadig blokeret? Prøv en anonym sms!

Anonyme sms'er holder din identitet skjult. Ingen kan spore din sms-besked, medmindre du selv beslutter dig for at afsløre din identitet. Vi behandler dine data fortroligt. Vi deler ikke dine oplysninger med nogen. Efter kort tid sletter vores system automatisk alle meddelelser og deres tilsvarende data. Dit privatliv er derfor sikret.

Levering garanteret

Hver sms, du sender, koster et engangsgebyr på 12 kr. Med blot et par klik kan du betale sikkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gengæld er leveringen af din besked garanteret. Efter hver sendt besked, vil du modtage en bekræftelse af levering med det nøjagtige tidspunkt for levering.

Nu ved du, hvordan det fungerer. Prøv det, eller tjek vores anden artikel for at finde ud af præcis, hvordan anonyme sms'er fungerer.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er