Sådan skriver du til en person, der blokerer dig på WhatsApp

Har nogen blokeret dig på WhatsApp? Så vil du ikke være i stand til at chatte med eller ringe til denne person. Men der er en måde at omgå denne blokering.

Sådan skriver du til en, der blokerer dig på WhatsApp

Hvordan omgår du en WhatsApp blokering?

Normalt er den eneste mulighed at vente til personen fjerner blokeringen. Heldigvis er der en måde at skrive til nogen, der har blokeret dig på WhatsApp. Med en nem metode, vil en besked, sendt som sms, stadig blive leveret. Tricket er at bruge en anden afsender og ikke dit nummer. Indtast din anonyme besked på denne hjemmeside og send bekvemt sms’er med en anden afsender.

Meddelelser leveres som normalt, da du ikke sender teksten fra dit eget nummer. Du kan for eksempel skrive "Anonym" eller "Ukendt" som afsender. Det betyder ikke noget, om du har været blokeret på WhatsApp eller andre steder. En sms med en anonym afsender vil altid blive leveret.

Send

Ligesom på WhatsApp modtager du en meddelelse, når beskeden leveres. Du får en meddelelse med det nøjagtige leveringstidspunkt. Via denne hjemmeside, kan du sende et ubegrænset antal sms'er og få dem leveret på et tidspunkt efter eget valg. Der er ingen begrænsninger! Men vi anmoder dig om altid at forblive venlig over for modtageren.

Hvordan kan du se, at nogen har blokeret dig på WhatsApp?

Du kan ikke kontakte nogen, der har blokeret dig på WhatsApp. Har nogen blokeret dig? Så vil alle nye chatbeskeder, telefonopkald, og WhatsApp Status fotos fra dig blive blokeret. Hvis du vil vide, om nogen har blokeret dig på WhatsApp, skal du følge disse instruktioner:

  1. Åbn WhatsApp og tryk på den ven, der har blokeret dig.
  2. Kan du se en "online" status? Eller kan du se profilbilledet? Så er du stadig med. Hvis du ser et gråt brugerikon, blokeres du helt sikkert af den pågældende person.
  3. En anden måde at kontrollere en blokering på er at sende en chatbesked til denne ven. Du kan kun se ét flueben ved siden af nyligt skrevne meddelelser, når nogen har blokeret dig. Hvis der vises to grå flueben eller to blå flueben, er du ikke blokeret.

Hvordan blokerer man nogen på WhatsApp?

At blokere en person på WhatsApp er helt ligetil. Åbn WhatsApp på din mobil, og tryk på samtalen med den ven, du gerne vil blokere. Når du er der, skal du trykke på din vens navn, som står øverst. Der vises en indstillingsskærm. Her kan du vælge at slå en ven fra i en begrænset periode eller blokere en ven permanent.

Hvad sker der, når du blokerer nogen på WhatsApp?

Hvis du blokerer en person fra at kontakte dig på WhatsApp, kan de ikke længere kontakte dig. Alle beskeder, opkald og delte WhatsApp Status fotos er blokeret. Det ville være bedst, hvis du også overvejede at blokere denne person på andre sociale medieplatforme, som Facebook Messenger, Snapchat og Instagram. Brug kun en blokering, når det er absolut nødvendigt. Hvis den person, du blokerer, er en af dine gode venner, så kan det være at du får nogle klager.

Er du stadig blokeret? Prøv en anonym sms!

Anonyme sms’er er løsningen, hvis du har brug for at tale med nogen hurtigst muligt. Ingen kan spore din sms, medmindre du beslutter dig for at afsløre din identitet. Vi behandler dine data fortroligt. Vi vil ikke dele dine oplysninger med nogen. Efter kort tid sletter vores system automatisk alle meddelelser og deres tilsvarende data. Dit privatliv er derfor sikret.

Levering garanteret

Hver sms, du sender, koster et engangsgebyr på 12 kr. Med blot et par klik, kan du betale sikkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gengæld er leveringen af din besked garanteret. Efter hver sendt besked, vil du modtage en bekræftelse af levering med det nøjagtige tidspunkt for levering.

Nu ved du, hvordan det fungerer. Prøv det, eller tjek vores anden artikel for at finde ud af præcis, hvordan anonyme sms'er fungerer.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er