Rapportér anonymt en kønssygdom til din sexpartner

Advar anonymt sexpartnere om en kønssygdom via denne hjemmeside. Så kan de blive testet, og sygdommen ikke uforvarende overført til andre.

Rapportér anonymt en kønssygdom til din sexpartner

Hvordan fungerer anonym rapportering?

Seksuelt overførte sygdomme kan forårsage irriterende sundhedsproblems og kan ubemærket overføres til andre. Hvis du gerne vil advare din sexpartner, men foretrækker at forblive anonym, har du mulighed for at gøre det. Ved at sende en anonym advarsel via sms, kan du spare din(e) sexpartner(e) for en masse ubehageligheder. Advar dem, selvom du ikke har nogen symptomer.

Enhver situation er forskellig, hvilket er grunden til det giver mening at nøje overveje, hvad du ønsker at fortælle dem. Forklar den penible situation i sms'en. Det er godt at angive, hvilke kønssygdomme du har fået, samt hvor du blev testet, så han eller hun også kan gøre det samme sted.

Du kan blot sende en anonym advarsel om kønssygdom via denne hjemmeside. Når du har sendt den, modtager du en meddelelse om levering, der angiver, at meddelelsen er blevet leveret.

Anonym sms senden

Eksempler på, hvordan du anonymt rapporterer en kønssygdom

Eksempler på, hvordan du anonymt underretter din partner om en positiv test for kønssygdom.

Advarsel! Bliv testet for en seksuelt overført infektion. En ex-sexpartner har en.
Dette er en anonym besked. En af dine sexpartnere har fået bekræftet en kønssygdom. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bliver testet for ... (f.eks. klamydia/herpes/hiv).
Kønssygdom Alarm! En tidligere sexpartner er testet positiv for en kønssygdom. Bliv venligst testet for ... (f.eks. HPV/Herpes/Trichomoniasis).

Tip! Kopiér en besked efter eget valg og send sms'en nemt og anonymt via vores hjemmeside.

Din identitet forbliver hemmelig

Ingen kan spore din sms-besked, medmindre du beslutter dig for at afsløre din identitet i selve meddelelsen. Vi behandler dine data fortroligt. Vi deler ikke dine oplysninger med nogen. Efter kort tid sletter vores system automatisk alle meddelelser og deres tilsvarende data. Dit privatliv er derfor sikret.

Anonym kønssygdoms-sms

Vi leverer den service at rapportere en kønssygdom via anonym sms til din sexpartner. Brug et af eksemplerne nedenfor til anonymt at underrette din partner om en positiv test for kønssygdomme.

Kønssygdom-alarm! En af dine tidligere sexpartnere testede positiv for... (f.eks. Gonoré/Syfilis/Klamydia/HIV). Vær venlig at blive testet.
Advarsel! Bliv testet for en seksuelt overført sygdom. En af dine tidligere sexpartnere har en.
Dette er en anonym besked. En af dine tidligere sexpartnere har fået bekræftet en kønssygdom. Vi råder dig til at blive testet for ... (f.eks. Gonoré/Syfilis/Klamydia/HIV).

Forskellen mellem seksuelt overførte infektioner og sygdomme

Det væsentlige er, at den ene er en infektion og den anden en sygdom.

Seksuelt overførte infektioner er meget mere udbredte end kønssygdom. Kønssygdom starter med en seksuelt overført infektion. Før du får sygdommen, får du infektionen. Når seksuelt overførte bakterier eller virus kommer ind i din krop, kan infektionen udvikle sig til en sygdom. Dette behøver dog ikke nødvendigvis at ske; det er derfor, at seksuelt overførte infektioner er meget mere udbredte end seksuelt overførte sygdomme.

Infektionen skrider over i en sygdom, når den bliver symptomatisk. Symptomerne på seksuelt overførte infektioner opstår og forstyrrer kroppens normale funktioner og processer.

Seksuelt overførte infektioner kan blive hængende symptomfri i mange måneder eller år, før de manifesterer sig i en sygdom. Udtrykket seksuelt overført infektion er mindre stigmatiseret end seksuelt overført sygdom, sandsynligvis fordi infektion er en mere spiseligt ord end sygdom.

Nu, hvor du kender forskellen mellem infektion og sygdom, sørg for at blive testet regelmæssigt. I tilfælde af en positiv test, skal du sørge for at rapportere din infektion til dine sexpartnere, som kan være i fare. Det er afgørende at sende en anonym sms, så de selv kan blive testet.

Levering garanteret

Hver sms, du sender, koster et engangsgebyr på 12 kr. Med blot et par klik kan du betale sikkert vi Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gengæld er leveringen af din besked garanteret. Efter hver sendt besked, vil du modtage en bekræftelse af levering med det nøjagtige leveringstidspunkt.

Nu ved du, hvordan det virker. Prøv det, eller tjek vores anden artikel for at finde ud af præcis, hvordan anonyme sms'er fungerer.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er