Send en magisk sms fra julemanden: 3 nemme trin

Ho ho ho! Der er bjældeklang, glinsende sne og julemanden og hans hjælpere gør sig stor umage med at finde de perfekte små gaver til dig og dine kære. Hvorfor ikke hjælpe dem med at gøre denne jul helt speciel?

Nemt, hurtigt og helt anonymt!

Det er i sandhed årets mest vidunderlige tid: Jul! Der er mange grunde til at elske denne årstid. En af dem er glæden ved at modtage en personlig besked fra julemanden. Den muntre gamle fyr har sin egen telefon nu. Du kan få julemanden til at sende sms til hvem som helst via denne hjemmeside! ⛄

Det bedste? At sende en magisk besked fra julemanden er helt anonymt. Udover det, er det så hurtigt og let som ingenting. Der er virkelig helt simpelt, så følg de tre trin nedenfor og gør denne jul til en uforglemmelig oplevelse.

Trin 1: Det grundlæggende

Åbn vores side for at skrive din sms fra julemanden. Det eneste du behøver for at komme i gang, er modtagerens mobiltelefonnummer. Du skal blot indtaste nummeret og sikre, at du ser et grønt flueben, som angiver at nummeret er korrekt.

Du kan sende sms til alle lande i verden. Når det kommer til stykket, har julemanden mange former og figurer. Uanset om du er på udkig efter Der Weihnachtsmann, Le père Noël eller den gode, gamle julemand, finder du dem alle på listen over mulige afsendere. For modtagere i Danmark kan du vælge "Julemanden" på listen over tilgængelige afsendere.

Trin 2: Skriv din besked

Det grundlæggende er gjort, lad kreativiteten blomstre! Hvad vil du have julemanden til at sige? Vil du have ham til at sende ros fordi dit barn har opført sig usædvanligt pænt de sidste par dage? Eller vil du have dit uartige barn til at få en fast lille påmindelse om at forblive god?

Selvfølgelig er tidspunktet også af afgørende betydning. Du kan sende din besked i disse spændende uger før jul: når alle hvirvler rundt i lykkelig forventning om, hvad der er på vej. Men du kan også sende din besked selve juleaften: lige før alle stormer ind til juletræet i hektisk søgen efter julegaverne.

En besked fra julemanden er ikke kun sjovt for børn, kan det også være en dejlig overraskelse for dine venner, familie eller kollegaer. Når du leger hemmelig nisseven, for eksempel. Send en besked til mor om, at en stor gave venter på hende. Eller mind din sjuskede bror om at han skal skrive en ønskeliste, hvis han stadig ønsker sig en gave fra julemanden.

Anonym sms senden

Trin 3: Send julemandens besked

Når du har skrevet din besked, kan du nemt sende den på vegne af julemanden. Bare tryk send og julemandens sms vil blive leveret i løbet af sekunder. Vil du have din besked sendt på et senere tidspunkt? Intet problem, du kan skrive din besked først og derefter vælge en dato og tid til at sende den. Forestil dig ansigterne på dine kære, når de modtager deres egen personlige besked fra julemanden!

Du vil naturligvis modtage en meddelelse om levering, der angiver, at meddelelsen er blevet leveret. Og du kan sende så mange beskeder, som du ønsker.

Sæt gang i din fantasi! 🎄

Lider du af manglende inspiration? Tag et kig på et af de muntre eksempler nedenfor som kan sætte gang i din fantasi. Eller kopiere bare en besked, du kan lide, og send beskeden ved hjælp af vores hjemmeside. Du kan bruge emoji's til at gøre oplevelsen ekstra magisk!

Motiverende beskeder:

Hej George. Det er julemanden! Jeg kan se, at du tager dig meget godt af din hund Max. Dit navn funkler på min sød-liste, det er sikkert og vist!
Hej Sarah, det er julemanden. I dag fortalte mit hjælper mig, at du har været en meget sød pige, som hjalp din lillesøster med lektierne. Fortsæt det gode arbejde, der vil helt sikkert være noget godt under juletræet. Kun elleve dage tilbage! 📅
Hallo-ho-ho Noah, det er julemanden her. Jeg har haft travlt med at tjekke min slem eller sød liste! Kan du gøre tre søde ting for nogen i dag? Lad os blive på den gode side, ikke også!
Jeg tjekker min liste, og jeg tjekker den to gange... og jeg stadig finde dig på den forkerte side, din slambert! Jeg tror godt, at vi kan gøre det bedre, gør du ikke? Så kom nu, kom videre og hold op med at gemme dig på badeværelset, når der skal vaskes op! Mellemfornøjede hilsner fra en håbefuld julemand

Beskeder om ønskelisten:

Ho-ho-ho! Det er godt nok koldt på Nordpolen i dag. Glem ikke at fortælle mig dit juleønske! ⭐
Hej Emma, det er din hemmelige nisseven. Glem ikke at give mig din ønskeliste for i år! Hilsner fra Nordpolen
En munter god morgen til dig, Daniel! Julestrømpen fylder ikke sig selv, så vil du være så venlig at sende mig din ønskeseddel? Jeg har ventet en evighed, dumpap!
Hvem er din hemmelige nisseven? Hohoho, det finder du aldrig ud af! Og hvis bare du er sød og rar, ja, så er julemanden din ven. Men jeg vil gerne have dig til at beslutte dig og sende mig din ønskeseddel. Elsker dig! 🎄

Tip! Kopiér en besked efter eget valg og send din sms nemt og anonymt via vores hjemmeside.

Nu ved du præcis, hvad du skal gøre for at overraske dine kære. Så tag din telefon og send en sms fra selveste julemanden!

Anonym sms senden

Vi håber, at du nyder at bruge vores hjemmeside. Hav en rigtig glædelig jul! 🎅🏻

Et pyntet juletræ

Din identitet forbliver anonym

Ingen kan spore din sms-besked, medmindre du beslutter dig for at afsløre din identitet i selve meddelelsen. Vi behandler dine data fortroligt. Vi vil ikke dele din information med nogen. Efter kort tid sletter vores system automatisk alle meddelelser og deres tilsvarende data. Dit privatliv er derfor hundrede procent sikret.

Levering garanteret

Hver sms, du sender, koster et engangsgebyr på 12 kr. Med blot et par klik, du kan betale sikkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjenesten er ikke gratis, men til gengæld er leveringen af din besked garanteret. Efter hver sendt besked vil du modtage en bekræftelse på levering med det eksakte leveringstidspunkt. En service, vi er glade for at levere!

Flere oplysninger

Anonym SMS giver dig mulighed for at sende dine beskeder direkte, nemt og helt anonymt. Vi er den mest anvendte anonyme sms-tjeneste i Danmark og med god grund: dine julemands-sms’er bliver altid leveret!

Vil du vide mere om os? Tjek vores om os side og finde ud af præcis, hvordan anonyme sms'er fungerer.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er