Overrask din Valentine med en anonym sms!

Synes du at ‘Kærligheden kalder’ ligesom Sanne Salomonsen? Er det ‘Mer’ end kærlighed’ som for Rasmus Seebach? Eller er du ‘Uden forsvar’, ligesom Marie Key? Hvis ja, så send dit kærlighedsbrev i form af en helt særlig (anonym) Valentinsdags-sms!

Overrask din Valentine med en anonym sms!

Kærlighed, kildevand... og en sød (anonym) Valentins-sms!

Valentinsdag er den perfekte dag til at lade din hemmelige (eller ikke-så-hemmelige) udkårne vide, hvor meget du holder af ham eller hende. At sende en æske chokolade eller en smuk buket blomster på god gammeldags manér er naturligvis en fantastisk måde at vise påskønnelse på, ligesom en særlig Valentinsdags-sms er det.

Med vores service er du garanteret, at din unikke kærlighedsbesked leveres til dit livs kærlighed. Slip sommerfuglene løs! 🦋

Anonym sms senden

En populær dag

Røde chokoladehjerter, røde roser og store balloner formet som et par indbydende læber. Den 14. februar er en dag, hvor de fleste mærker og butikker forsøger at finde på noget særligt som du kan give (og købe).

Valentinsdag er populær og med en god grund. Det er en dag, hvor du kan vise dine kære, hvor meget du holder af dem.

Præster og tradition

Hvor stammer Valentinsdag oprindeligt fra? Der er mange historier om oprindelsen af Valentinsdag, og en af dem er meget speciel for vores vedkommende.

Det er historien om præsten Valentinus, der gjorde oprør mod romersk lov, som forbød soldater at gifte sig. Han besluttede at vie par i al hemmelighed. Hans hemmelighedsfulde praksis blev hurtigt afsløret, og kejser Claudius II besluttede at holde Valentinus indespærret i fængslet indtil han skulle henrettes.

Det er historien om præsten Valentinus, der gjorde oprør mod romersk lov, som forbød soldater at gifte sig. Han besluttede at vie par i al hemmelighed. Hans hemmelighedsfulde praksis blev hurtigt afsløret, og kejser Claudius II besluttede at holde Valentinus indespærret i fængslet indtil han skulle henrettes.

Skriv dit kærlighedsbrev (i en sms)!

Tilbage til din kærlighedshistorie. At udtrykke dine følelser i en sms-besked har mange fordele. Tænk lige over det et øjeblik. En sms-besked ser altid ud, præcis som du vil have den. Intet kan gå galt. Det betyder ikke noget, at du er nervøs, din udkårne ser dig ikke svede. Bare omskriv din besked, indtil den er perfekt til din elskede. Læn dig derefter tilbage og nyd en stund med din Valentine!

Og det bedste ved vores sms-tjeneste: Vi giver dig mulighed for at bekende dine følelser helt anonymt! Nervøs nu? Godt! Valentinsdag skal være spændende. Gå til vores hjemmeside for at skrive din anonyme Valentins-sms.

Hvordan sender man en anonym Valentins-sms?

Kan du ikke vente med endelig at sende en besked til din kæreste? Eller venter du stadig på et tegn fra universet på, at du rent faktisk skal gøre det? Her er det. Det er dit tegn.

Der er ikke noget mere spændende end at forelske sig. Og vi elsker, at du er forelsket. Vi har skabt vores hjemmeside præcis til folk som dig. Derfor forklarer vi trin for trin, hvordan du kan sende en anonym Valentins-sms.

  1. Du behøver kun dit livs kærligheds nummer for at begynde. Og du kan det sikkert udenad efterhånden (ikke sandt?!). Skriv nummeret og vent på, at det grønne flueben vises. Dette bekræfter, at det indtastede nummer er korrekt.
  2. Når du er færdig med at skrive det bedste anonyme kærlighedsbrev, du nogensinde har skrevet, skal du vælge et dæknavn fra listen. Klik derefter på 'send', og dine søde ord leveres sekunder senere. Så er bare at håbe, at modtageren også tænker på dig denne dag!
  3. Vil du hellere have, at din sms leveres på et andet tidspunkt? Intet problem. Kærlighedens dag varer 24 timer, hvilket betyder, at en sms modtaget i skumringen er god timing. Vælg det ønskede tidsinterval og din sms vil med sikkerhed blive leveret.
  4. Du modtager en bekræftelse, når din sms er blevet leveret. Du kan sende så mange sms’er, som du ønsker. Glem ikke din mor, far, bedste ven eller søster!

Tip! Valentinsdag handler ikke kun om dit livs kærlighed. Valentinsdag betyder kærlighed til alle, du holder af og sætter pris på.

Anonym sms senden

Eksempler på Valentins-sms’er ❤️

Er det at nedfælde dit hjertes ønske på papir ikke lige din 'ting'? Måske kan vi hjælpe dig med eksempler, som du kan sende.

Start din søgning på internettet. Du kan finde masser af digte, citater og dejlige beskeder fra berømte skribenter, forfattere og skuespillere. Såsom disse:

‘For mig er du perfekt’ (Love Actually)
‘Du er min sol, min måne og alle mine stjerner’ (E.E. Cummings)
‘Jeg blev forelsket i den måde, du falder i søvn: langsomt, så lige pludselig’ (En flænge i himlen)
‘Hvis jeg ved, hvad kærlighed er, så er det på grund af dig’ (Hermann Hesse)

Eller tænk på dine yndlings kærlighedssange. Der er gode muligheder for, at nogle af dem ved, hvordan man udtrykker dine følelser:

‘Du gør mig hel ja du gør’ (L.O.C.)
‘Du løber i mit blod, du vinder mig igen, for du det smukkeste’ 😳 (Medina)
‘Jeg går målløs gennem mørket for din kærlighed’ (Rasmus Nøhr)
‘Så længe jeg lever, så længe mit hjerte slår, så længe vil jeg elske dig’ (John Mogensen)
‘Kom lad os gå, kom lad os se. Gennem tusind verdener venter vægtløs kærlighed’ (Lars H.U.G.)

Eller måske ved du, at din partner kun fortjener den sødeste Valentins-sms nogensinde. Men ikke alle kan skrive kærlighedsdigte, så søde som slik. Bare rolig, du behøver ikke selv at blive digter. Sms’er som disse vil smelte din partners hjerte:

Og pludselig var alle disse kærlighedssange om dig.
Vi bliver gamle sammen med en kærlighed, der er evigt ung.
I dag holder jeg det simpelt: Jeg elsker dig. Jeg elsker alt ved dig.
Tak for at være grunden til at jeg smiler.

Eller leder du efter Valentins sms'er til din fyr. Masser af mænd lader stadig som om de ikke er til romantik. De lyver. Vis ham, at han kan lide romantik med sms’er som:

Jeg ved, at eventyr går i opfyldelse, fordi jeg har dig.
Du er en særling... Og det er derfor, jeg elsker dig!
Du er mine dages sol, mine nætters måne, mit havs bølger, og mit livs kærlighed.
Natten er vor egen. Jeg glæder mig til at fejre med dig.

Eller du vil have din elskede til at føle sig speciel med en sød Valentins-sms til din pige. Send hende en af disse beskeder, og hun vil falde endnu mere for dig:

Jeg ved ikke, hvad jeg nogensinde har gjort for at fortjene en kæreste så fantastisk som dig. Du er min eneste ene for evigt og altid!
At elske dig er det bedste, der nogensinde er sket for mig.
Livet er ikke altid vidunderligt, men du er!
Der er kun to gange, jeg vil være sammen med dig: Nu og for evigt.

Eller vil du bare ønske din elskede en god Valentinsdag via sms. Selv bare det at ønske god Valentinsdag kan være noget særligt med sms’er som disse:

Du er smuk indeni og udenpå. Du er min Valentine for evigt, uden tvivl.
Valentine, du tager pusten fra mig, hver eneste dag.
Hver dag jeg vågner op ved siden af dig føles som Valentinsdag.
Jeg elsker dig mere end ord kan sige, og der er intet jeg ikke ville gøre for dig. God Valentinsdag!

Eller vil du sætte fut i tingene med sexede Valentins-sms’er. Pas på, nu bliver det beskidt! Forbered din kæreste til en varm nat med sms’er som disse:

Lad os springe den fine middag over og gå direkte i seng.
Roser er røde, violer er blå – hvilken del af mig, vil du helst få?
Du er officielt inviteret til festen i mine bukser!

Eller vil du vil hellere få din partner til at smile med Valentins sms-vittigheder. Tager ingen af jer Valentinsdag alvorligt? Det er okay. Det er dybest set bare en menneskeskabt skik til at bruge penge på. I kan altid grine af det sammen:

Åh Gud, har du feber? Du ser helvedes hed ud!
Du er ligesom min astma. Du tager altid pusten fra mig.
Bank, bank. Hvem er der? Øl. Øl, hvem? Ølsker dig, og jeg er ligeglad med, hvem der ved det.
Har du et kort? Jeg bliver ved med at fare vild i dine øjne.

Eller du holder det simpelt med gode Valentins sms’er. Ikke for specielt, men heller ikke kedeligt. Disse sms’er er den perfekte blanding!

Jeg kan ikke få dig ud af hovedet. Tænker du også på mig?
Mit hjerte springer et slag over, hver gang jeg ser dig. 💋
Jeg tør næsten ikke fortælle dig det... Men... Jeg kan lide dig! Meget!
Jeg synes, du er sødere end noget kattebillede.

Om Anonym SMS

At sende en Valentins-sms er spændende, og din særlige besked er sikker hos os! Vi sørger for, at din besked bliver leveret hurtigt, enkelt og sikkert. Vi er den mest anvendte anonyme sms-tjeneste i Danmark.

  • Din identitet forbliver med garanti anonym. Vi deler ikke dine personlige oplysninger (såsom et telefonnummer) med nogen. Alle meddelelser og oplysninger slettes automatisk fra vores systemer.
  • Levering og betaling er super enkel – hver sms koster kun 12 kr. Du kan hurtigt betale med PayPal, Apple Pay, Google Pay eller med et kreditkort. Du modtager en bekræftelse, når din sms er leveret, og med det nøjagtige tidspunkt for levering.
  • Du kan bruge vores anonyme sms-tjeneste på iPhone, Android, tablet eller bærbar computer. Med et maksimum på 1.224 tegn, kan du skrive lige hvad du vil.

Vil du vide mere om, hvordan sms-spoofing fungerer? Tøv ikke med at kontakte os.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er