Sådan sendes sms fra Gmail

Har du nogensinde følt trang til at sende en besked fra din computer til en telefon? Selvfølgelig har du det! Der er nogle måder at sende e-mails som sms fra Gmail. I denne artikel beskriver vi de tre bedste.

Tre nemme måder at sende en sms fra Gmail

Hvordan sendes en sms fra Gmail?

Du kan ende i situationer, hvor telefonen er utilgængelig. Måske ligger den og lader eller måske har du glemt den hos en ven, og så har du tilfældigvis lige brug for at sende en sms.

Gmail plejede at have en ret ligetil process for at sende sms'er fra din Gmailadresse. Desværre er det fortid, men det betyder ikke, at du er fanget i sms-limbo.

1. Brug en mobiltjenesteudbyders sms-gateway

Nogle trådløse udbydere tilbyder e-mail til sms gateways. Dette gør det muligt for dig at sende sms til et telefonnummer via e-mail, men der er visse ulemper.

For at sende en besked, skal du have modtagerens telefonnummer og telefonselskab. Dette kan være svært, fordi du sandsynligvis ikke ved, hvilket selskab din vens enheder er tilknyttet. Vi forklarer mere om at spore selskaber senere.

Hele processen med at sende en sms er enkel. Følg disse trin:

 • Log ind på Gmail
 • Klik på Skriv for at oprette en ny besked
 • Tast telefonnummeret ind i "Til"-feltet
 • Indtast så oplysninger om sms gateway, som er udbyderens domænenavn. For eksempel: 123456…@service.com
 • Skriv din besked
 • Når du har trykket på send, bliver din sms sendt til det indtastede telefonnummer. Til at overskue, ikke sandt?

Det giver os bare en udfordring: At finde ud af, hvilke udbydere dine venners telefoner er tilknyttet. Men bare rolig. Bare gå til TextMagic og indtast dine venners telefonnumre. Deres udbyderes koder dukker automatisk op, men det er en tjeneste du skal betale for.

Andre ulemper? Der er en grænse på 140 tegn for en Gmail-sms, plus det er ikke muligt at sende emojis og billeder eller at formattere din besked. Hvis du vil sende andet end kun tekst, bliver du nødt til at bruge en mms gateway som tillader at du sender billeder, lyd og film. Desværre er det ikke alle udbydere af mobile netværk, som understøtter mms-gateways.

Hvad er en sms-gateway?

Selv om den tidligere beskrevne metode virker ret ligetil, forestiller vi os, at du lige blev paf et øjeblik over begrebet sms-gateway. En sms gateway gør det muligt for en computer at sende og modtage sms-transmissioner mellem telekommunikationsnetværk.

Denne gateway oversætter beskeden for at sikre, at det passer til at blive leveret det ønskede sted. I de fleste tilfælde betyder det at sms'en sendes til en mobiltelefon via en trådløs udbyder. Vores anonyme sms-gateway kan sende sms'er over hele verden.

2. Brug en tredjeparts tjeneste

Ønsker du at sende sms via Gmail, men har det svært med en udbyder af mobilnetværk, som ikke understøtter en sms- eller mms-gateway, så kan du altid vende dig til en tredjeparts tjeneste.

En af disse sms-tjenester er TextMagic. Denne tjeneste hjælper dig ikke kun med at sende sms'er via e-mail, men gør det også muligt at have onlinesamtaler og tilføje sms-beskeder til dit arbejdes workflow. Som en bonus fungerer det også med andre udbydere af e-mailtjenester, så som Yahoo.

Når du har registreret dig og oprettet en konto på TextMagic, kan du navigere til tjenester i menuen til venstre og vælge e-mail- eller sms-siden. Så klikker du på tilføj tilladt e-mail og indtaster din Gmailadresse. Du kan nu bruge din e-mailkonto til at sende sms'er via Gmail, hvilket også er en nem process.

 • Åbn Gmail og klik på Skriv
 • Indtast modtagerens telefonnummer i "Til"-feltet, efterfulgt af adressen på sms-gatewayen textmagic.com. For eksempel: 123456…@textmagic.com
 • Skriv din besked og tryk på send
 • Færdig! Alle svar på din besked vil blive sendt tilbage til din Gmailkonto fra nu af!

Ulemper? Ja, du bliver nødt til at oprette en konto hos TextMagic, og det er ikke gratis. Hvis du vil sende en masse sms'er, kan dette blive relativt dyrt via TextMagic. På den anden side er det gratis at modtage sms'er.

3. Brug en Chrome-udvidelse

Vil du ikke bruge penge på at sende sms'er gennem Gmail? Så vælg en gratis Chrome-udvidelse. Der er et par fine nogen tilgængelige i Chrome webshoppen. Og hvis du kun behøver tjenesten lejlighedsvis, koster det dig ikke noget.

Opsætningen er også meget nem:

 • Gå til Chrome Web Store og installér udvidelsen
 • Åbn din Gmail og tillad at værktøjet kan få adgang til din konto
 • Skriv en besked
 • Klik på mobilikonet og på Tilføj telefonnumre
 • Indtast telefonnummer eller tilføj telefonnummer fra din Google adressebog
 • Tryk på send

Fandt vi begrænsninger? Ja, desværre, du kan kun sende e-mails som sms til telefonnumre i USA og Canada. Plus der er en grænse for, hvor mange sms'er du kan sende gratis. Overstiger du det antal, skal du købe det ret dyre Premium abonnement.

Kan jeg sende anonyme sms'er fra Gmail?

Nu vi har fastslået de forskellige måder at sende en sms via Gmail, er det på tide at overveje anonyme e-mailalternativer. Der er trods alt en masse situationer, hvor du vil have, at det er fuldstændig umuligt at spore din sms.

Forestil dig at tage pis på nogen? Eller sende en besked med privat og følsomt indhold? Hvis det er tilfældet, kan du bruge vores tjeneste.

Bare gå til vores hjemmeside, skriv din besked og vælg dit foretrukne afsendernavn fra listen over telefonnumre. Du kan sende din besked med det samme, eller vælge en senere dato og tidspunkt. Uanset, så sendes din besked sikkert og fuldstændig anonymt.

Du behøver ikke bekymre dig om plads til at skrive på. Med en øvre grænse på 1224 tegn, garanterer vi, at du har masser af plads til at levere din besked og samtidig holde dig fuldstændig under radaren. Vil du gerne sende emojis? Intet problem, vi understøtter også de små fyre!

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er