Sende sms fra din computer, bærbare eller tablet? Nemt!

At sende sms'er, er en af de mest populære måder at føre en samtale på. Alle kender sms. Alle bruger det. På deres smartphone for det meste. Men vidste du, at du også kan sende sms fra din computer, bærbare eller tablet?

Sådan sender du sms fra din computer, bærbare eller tablet

Du kan nemt skrive fra din computer

Nogle gange har du ikke lyst til at sms'e på din telefon. Fordi tastaturet på din smartphone er lillebitte, for eksempel, hvilket gør det vanskeligt og irriterende at skrive lange beskeder. Eller fordi du browser på din bærbare og ikke aner, hvornår du sidst har set tingesten.

Din redning i situationer som disse? Jeps, den selvsamme bærbare. Stort tastatur, behageligt at skrive på!

Hvordan sender du sms'er fra computeren?

Nu vi har slået fast, at det er muligt at sms'e fra din computer, er næste skridt at finde ud af, præcis hvordan. Der er nogle få forskellige måder at forvandle din bærbare til en sms-maskine. Vi belyser tre af de bedste nedenfor!

1. Send en anonym sms, hurtigt og nemt

Til tider er det ikke nok blot at kunne sende sms'er fra din computer. Af en eller anden grund vil du gerne have at disse sms'er er anonyme og ikke kan spores. Fordi du tager pis på nogen for eksempel, eller fordi indholdet i din sms er følsomt og ikke skal læses af andre end modtageren.

I det tilfælde kommer du til os. At sende anonyme sms'er er ikke særligt svært. Du går bare ind på vores hjemmeside, skriver en besked og vælger dit foretrukne afsendernavn fra listen over telefonnumre. Du kan sende din besked med det samme, eller vælge en senere dato og tidspunkt. Uanset, så vil din besked blive sendt sikkert og fuldstændig anonymt.

Anonym sms senden

2. Send en sms via e-mail

Har du planer om at sende en besked til nogen i USA elle Canada? Prøv disse trin for at sende en sms via mail:

 1. Åbn en ny e-mail og skriv din besked
 2. Skriv modtagerens telefonnummer i "Til" feltet
 3. Glem ikke netkoden og lad være med at bruge understreget
 4. Kombinér modtagerens nummer med deres tilsvarende tjenesteudbyders domænenavn
 5. Tjek dine beskeder og tryk på send!
 6. Modtagerens svar vil også fremgå af din indbakke.

Men, hvad nu hvis du ikke kender din vens telefonselskabs domænenavn? Vi kan forestille os at hvis du ikke ved, så ville vi heller ikke vide, hvilket selskab din ven har valgt som udbyder. Du behøver dog ikke bekymre dig. Bare gå til TextMagic og indtast din vens telefonnummer. Tjenesteudbyderens kode popper op automatisk, men det er en tjeneste, som du skal betale for.

Bruger du Gmail? Så læs mere i vores dybdegående guide om at sende sms med Gmail.

3. Brug Chrome-udvidelsen

Hvis du anvender Google Chrome og har Gmail, så kan du bruge en udvidelse, der hedder ‘Send your Email to SMS (text)’. Med denne app kan du sende op til ti beskeder gratis hver måned. Det er relativt nemt at bruge.

 1. Download udvidelsen i Chrome webshoppen
 2. Åbn Gmail på din bærbare, så vil du se telefonikonet dukke op i dit e-mail vindue
 3. Klik på Skriv for at begynde på at skrive din besked
 4. Klik på telefonikonet i nederste venstre hjørne
 5. Skriv modtagerens nummer
 6. Skriv beskeden
 7. Send!

Det gode her er, at du ikke behøver finde og skrive telefonselskabets kode ind for den person du vil sms'e til. Det gør appen automatisk for dig, hvilket sparer dig for en masse tid og besvær.

Send en anonym sms via din tablet

Det samme, som gælder for at sende anonyme sms'er fra din computer, gælder også for din tablet. Igen, gå til vores hjemmeside, skriv en besked, vælg dit foretrukne afsendernavn fra listen over telefonnumre og tryk på send. Nemt, trygt og med garanti for anonymitet.

Med et loft på 1224 tegn, har du plads nok til at sige lige det du vil og samtidig forblive helt anonym. Vil du gerne sende emojis? Klart, vi understøtter også de små fyre!

Bare lige et ekstra tip til at hjælpe dig på vej: Er du ved at lave en spøg? Skriv ikke nogle personlige oplysninger i din sms, ellers bliver du afsløret med det samme.

Hvordan sender du sms'er fra din tablet?

Okay, så nu ved vi, hvordan man sms'er via bærbare og computere. Men hvad med de små, smarte tablets? Er det muligt at bruge din tablet til nemt at sende sms'er ud i verden? Selvfølgelig er det det.

1. Brug anonyme sms'er

Med vores tjeneste kan du sende en ubegrænset mængde af sms'er fra browseren i din tablet. Alle beskeder sendes med det samme, og du får en notifikation, som bekræfter at din sms er leveret. Send din første sms ved at følge knappen nedenfor.

Anonym sms senden

2. Brug MySMS

Prøv appen MySMS, for eksempel, som du kan downloade på både din telefon og tablet. Når du bruger appen på din telefon for første gang, lægger du mærke til en knap med påskriften 'Registrér dig hos Google'. Klik på knappen og vælg den konto, du vil bruge. Kan du ikke logge ind med din eksisterende konto, så klikker du bare på 'Tilføj konto' og følger de viste trin.

At installere MySMS på din tablet er lige så brugervenligt. Som med din telefon, klikker du på knappen ‘Registrér dig hos Google’. Vælg dernæst den samme konto, som du har brugt på din telefon, eller tilføj denne konto, hvis den ikke vises på listen over valgmuligheder. Vent indtil forbindelsen er oprettet og voila! Du kan nu sende og modtage beskeder med det samme, og disse beskeder synkroniseres med din telefon.

Det bedste: Du kan sende et ubegrænset antal sms'er om måneden, hvilket er enormt, sammenlignet med de fleste andre udbydere. Du kan også sende vedhæftelser, hvilket du ikke kan hos alle udbydere. Ønsker du endnu flere funktioner, må du anskaffe dig en Premium konto.

3. Alternativer?

Der er selvfølgelig en del andre børn i gaden. Som Pushbullet, en smart app som også tilbyder en af de hurtigste måder at udveksle data mellem computere og telefoner. Det eneste minus er, at denne app begrænser dig til kun hundrede gratis sms'er om måneden.

En anden spiller på banen er Yappy, som så fint synkroniserer beskeder og notifikationer mellem telefoner, tablets og computere. Lige som med MySMS, kan brugere sende og modtage et ubegrænset antal beskeder, men disse beskeder gemmes kun i fjorten dage. Hvis du gerne vil blokere reklamerne og låse op for flere funktioner, koster det dig fem dollars om måneden.

Og overvej at bruge en VPN-tjeneste som NordVPN, for at sikre, at din internetforbindelse er anonym og ikke kan spores. Dette vil beskytte din onlineidentitet på enhver enhed. Læs mere i vores artikel om VPN!

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er