Den ultimative spøg? En aprilsnar-sms!

Er du en professionel spøgfugl, eller lidt af en nybegynder? Bare rolig, spøg og skæmt er nemt! Og det er endnu nemmere, når du bruger din mobiltelefon. Du ved, den der tingest, som du alligevel nærmest er vokset sammen med. I denne artikel, fortæller vi dig alt om anonyme sms-vittigheder. Så hold på hat og briller og spring ud i det, fordi der er aprilsnar undervejs!

Nemme vittigheder: Ultimative aprilsnar-sms'er

Hvad er første april?

Første april er en helligdag for spøgfugle og det har den været lige siden romerne besluttede sig for, at de gerne ville have det lidt sjovt, mens de erobrede verden.

Eller noget i den stil, vi ved faktisk ikke, hvorfor de startede denne morsomme tradition; vi ved bare, at de startede en festival kaldet Hilaria, hvor folk klædte sig ud og gjorde nar af deres medborgere. Denne festival blev holdt i slutningen af mars og fejrede jævndøgn.

Men meget har ændret sig siden dengang, nu har vi alverdens moderne teknologi til at hjælpe os med at spille vores uanende venner og familie det ultimative pus. Som for eksempel de førnævnte sms'er!

Hvad er en aprilsnar-sms?

Man kan sige meget om at bruge din mobil til at sms'e din udspekulerede spøg. Behøver du lidt overtalelse? Her kommer den!

  • Overraskelseselementet: den første april er folk generelt lidt på vagt, mistænker alt og alle omkring dem. De forventer, at du hælder salt i deres kaffe, lægger en kæmpe falsk edderkop i deres seng, eller sætte et lufthorn til deres kontorstole. Selv om resultaterne sikkert er hysterisk morsomme, kan du løfte dine geniale jokes til et nyt niveau ved at bruge sms'er. Især, hvis du sender sms'erne anonymt, så de ikke har mulighed for at finde ud af, om det er dig og om det er ægte.
  • Ikke noget med at holde masken: Fordi du er i den anden ende af linjen, er der ingen grund til at holde masken under din spøg. Hvad så, om du ikke er begunstiget med et pokerfjæs? Eller du slet ikke kan spille skuespil? Der er ingen til at afsløre din identitet, hvilket gør bedraget supernemt.
  • Du kan tage al den tid, du behøver: Det fine ved sms-vittigheder er, at du virkelig kan trække tiden ud. Et lufthorn og en pruttepude er ligeud ad landevejen, men de er hurtigt overstået. Som et vindpust, kan man sige. Men en sms-vittighed kan blive ved i evigheder: Hvis du altså er opsat på at drive dit offer til vanvid. Det kræver også mere opfindsomhed, så det er en fed måde at slippe din kreativitet løs!
  • Tingene kan gå amok: Det niveau af galskab, du kan opnå ved en veludført sms-vittighed, er ret fantastisk. Det kan udarte sig til et absurd niveau, inden nogen indser, at man spiller dem et puds. Et godt råd? Læg stille og uskyldigt ud, arbejd dig så op til rendyrket vanvid!
Anonym sms senden

Sådan sender du en anonym sms-vittighed den 1.april.

Hvis du ikke aner, hvordan du tager pis på nogen anonymt via sms, så bare rolig. Vi guider dig gennem hele forløbet. Herunder finder du en trin-for-trin instruktion, så du kan levere det ultimative stunt.

Er du allerede bekendt med hele processen med sms-vittigheder? Så husk at scrolle ned til bunden af siden, hvor der er eksempler på nogle af de sjoveste og til tider mest grusomme spøger. For underhold og inspiration!

Men først: Vores vejledning til at sende en anonym sms!

  1. Gå til vores hjemmeside, udfyld dit offers telefonnummer og opret din besked. Tjek altid om det grønne flueben er synligt, for at sikre, at nummeret er korrekt.
  2. Er du færdig med at skrive din vittighed? Så vælger du bare et dæknavn fra afsenderlisten og trykker på "send". Din aprilsnar-sms vil blive leveret på få sekunder!
  3. Foretrækker du, at din besked bliver leveret på et andet tidspunkt? Klart! Selv om aprilsnar på en anden dato ville være lidt sært, så er et andet tidspunkt helt fint. Bare vælg tidspunktet, så sættes din besked i kø og bliver leveret, lige når du vil.
  4. Du modtager altid en bekræftelse, når din besked er leveret. Det bedste af det hele er dog, at du kan sende lige så mange sms-vittigheder, som du har lyst til. Godt at vide, hvis du er lidt af en sadist!

Aprilsnar-sms'er

Hvis du har desperat brug for noget inspiration, har vi samlet nogle geniale sms-vittigheder til dig. Mor dig godt og få inspiration!

1. Graviditet/bryllup/giftes hemmeligt-sms'er

Disse er klassikere, men stadig meget underholdende! Du kan skræmme livet af din kæreste eller et engangsknald ved at fortælle ham, at du lige har taget en graviditetstest og, surprise, den er positiv! Eller send en sms til dine forældre om, at du ikke vil forstyrre dem, men at dig og din kæreste har tænkt jer at blive gift i al hemmelighed om et par timer! For eksempel:

Hej, jeg ved vi ikke har haft kontakt de seneste par uger, men jeg er bange for at vi virkelig bliver nødt til tale sammen nu. Jeg har lige taget en graviditetstest og den er positiv :(
Hej kære forældre! Jeg elsker jer af hele mit hjerte, og jeg vil ikke chokere jer, men Jens og jeg er i bilen på vej til rådhuset...hvor vi bliver gift om en halv time!

2. Den diffuse sms

I bund og grund sender du en frygtelig diffus besked til dit offer, noget om de penge vedkommende skylder dig, eller om noget, der blev sagt forleden aften, som du efterfølgende er blevet fornærmet over. Kunsten er ikke at skrive for meget, bare lad ofret gætte og spørge sig selv, hvad der kan være galt. For eksempel:

Hej, ikke for at klynke og tude som et spædbarn, men jeg er virkelig ked af det, du sagde, senest vi så hinanden. Jeg tror det er bedst, hvis vi ikke ses et stykke tid.
Hej, godt at vide, at vi i virkeligheden ikke er de venner, som jeg gik og troede. Ellers ville du ikke sige den slags bag min ryg. Tak.
Hej! Hvornår tror du, jeg vil få de penge, du skylder mig?

3. Endeløse fakta

Lad som om du er en tjeneste, der tilbyder oplysninger om noget, du synes er underholdende. Dyk så ned i dit katalog, eller Google, og send sms'er med de særeste fakta og tal, som du kan finde. Hvis du virkelig er dedikeret, sørger du for, at de fakta du sender har en eller anden skæg forbindelse til dit offer. Hvad du end gør, så lad ikke strømmen af sjove fakta stoppe: Modtageren bliver helt sikkert vanvittig af frustration efter noget tid - hvilket er sjovt.

Det er lidt som den der episke kattespøg på Reddit for nogen år siden. Tjek den ud for lidt inspiration!

4. Huskatastrofe

Forestil dig noget frygteligt, som kunne være sket i dit hjem, og send så en desperat besked til dine venner. Lad os se, hvem der skynder sig over for at hjælpe. Den første, der ankommer, får en bajer!

Jeg mener det, vil du ikke nok komme her over hurtigst muligt! Jeg ved ikke helt, hvad der er sket og jeg kan slet ikke fortælle det i en sms, men jeg har brug for din hjælp. Lige nu!

5. Undskyldning via sms

Intet skaber mere forvirring end en undskyldning tilsyneladende uden grund. Send en sms til din kæreste, hvor du helt enkelt skriver: "Undskyld, jeg kunne ikke lade være" eller "undskyld, jeg blev nødt til det" eller "undskyld, det var ikke min mening at såre dig" og lad morskaben udvikle sig derfra. Igen: Skriv ikke for meget, lad dit offer svæve i uvished så længe som muligt!

Tip nr.1: Vær dedikeret til din spøg og vær sikker på, at du har tænkt den helt igennem. Hvordan svarer du for eksempel uden at afsløre spøgen? Forbered en vifte af smarte svar, hvis nu du skulle få brug for dem.

Tip nr.2: Tænk over, hvem du skriver til. Er du sikker på at de vil have det ok med din spøg? Lad være med at give din bedstemor et slagtilfælde med en spøg forklædt som frygtelige nyheder.

Brug for flere geniale jokes? Husk at tjekke denne side, hvor du kan læse mere om aprilsnar sendt via sms!

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er