Sms-baseret skæmt på et højere niveau, som vil få dig til at grine

Er du kendt som en spøgfugl, altid klar til at spille familie og venner de mest geniale puds? Eller er du et af de mennesker, som altid sidder med sorteper, når familie og venner har brug for et offer for deres vittigheder? I så fald er det på tide at få lidt hævn! Her er de sjoveste, mest grinagtige og indimellem lede idér til en god spøg!

Vittigheder på højt niveau: De bedste anonyme sms-spøger!

Sms-spøg

Kunsten at drille er udviklet lidt over de seneste par år. Især på grund af den teknologiske udvikling, som har åbnet for uendelige muligheder for smarte, udspekulerede smartphone-baserede vittigheder. Sig hej til sms-spøger!

Noget af det bedste ved at sende drillerier via sms, er at du kan få det til at vare i evigheder, især når du starter langsomt. På den måde, kan du opnå et helt galt niveau af absurditet, før nogen aner, at de bliver drillet. Vær strategisk omkring det hele.

Sådan sender du en anonym sms-spøg

En spøg flopper totalt, hvis det mulige offer straks ved hvem, der står bag. Anonymitet er nøglen, hvis du vil drille nogen godt og grundigt via sms. I dette afsnit har opridser vi trin-for-trin instruktioner så du kan levere den ultimative spøg anonymt:

 1. Gå ind på vores hjemmeside, tast dit offers telefonnummer og opret din sms. Tjek altid om det grønne flueben er synligt for at være sikker på, at nummeret er korrekt.
 2. Færdig med at skrive din spøg? Så vælg et dæknavn fra afsenderlisten og klik på "send". Din besked leveres inden for sekunder!
 3. Foretrækker du, at din besked leveres på et andet tidspunkt? Klart! Bare vælg det ønskede tidspunkt, så sættes din sms i kø og leveres lige når du vil.
 4. Du modtager altid en bekræftelse, når din sms er leveret. Og det bedste er, at du kan sende lige så mange drillerier, som du har lyst til. Godt at vide, hvis du er lidt af en sadist!
Anonym sms senden

Ideér til sms-drillerier

Her er nogle basis sms-spøger, der virker hver gang!

 • Står din ven tidligt op hver morgen for at gå med aviser? Så send noget i stil med: "Vi har modtaget klager om at aviser ikke bliver leveret. Det er ikke i orden, kontakt os venligst straks."
 • Har du en søster, der elsker sladder og hvis WhatsApp grupper ligner hønsegårde, fyldt med luskede, sladrende høns? Prøv: "En ny virus, der primært cirkulerer på WhatsApp, sender alle dine private beskeder til alle kontakter."
 • Tog det din bror forfærdelig lang tid at få kørekort? På tide at få ham til at ryste af skræk! Send: "På grund af tekniske problemer i vores computersystem, er dit kørekort ikke gyldigt. Kontakt os hurtigst muligt for at aftale tid til en ny eksamen."
 • Er dine forældre stressede på grund af en flytning? Send noget i stil med: "Kære hr/fru, flyttebilen ankommer til ...(forkert adresse og forkert by) cirka kl. 14.00"

Brug for flere gode idéer? Læs mere i vores artikel om bedste sms-vittigheder!

Sjove sms-drillerier

Vil du køre rundt med nogen? Tage dem ved næsen? Så saml inspiration i følgende eksempler. De er ekstremt sjove, hvis du spiller dine kort rigtigt!

 • Er dine forældre på grænsen til at være overbeskyttende? Advarer de dig altid om at være forsigtig med sprut og stoffer? Naturligvis, vi forstår godt, at de er bekymrede, men det er stadig virkelig sjovt at spille lidt på deres frygt. Send denne sms til din mor: "Har 2 gram for 500: godt køb, ikke sandt?!" og følg op med: "Undskyld, den var ikke til dig." Svar undvigende på de bekymrede beskeder, som følger, så længe som du kan. Men stop, før din mor får et nervesammenbrud. Det siger sig selv.
 • Vent til nogen sms'er til dig og lad som om du ikke kender dem. Brug en masse "Hvem er det?", "Jeg aner ikke, hvem du er", "Jeg tror, du skriver til den forkeret", "Undskyld, men jeg har ikke tænkt mig at mødes med en vildt fremmend" og "Hvis du ikke stopper med at chikanere mig, så kontakter jeg politiet."
 • Send en sms til en af dine kollegaer, som du er venner med, og hold dem på pinebænken om en eller anden forfærdelig fejl du kan have lavet. Start med: "OMG, jeg er så meget fyret!", og byg den så op hen ad vejen.

For eksempel:

Dig: Jeg er så meget fyret.

Kollega: Hvad er der sket?!

Dig: Jeg havde en opgave og det kunne jeg ikke engang finde ud af.

Kollega: Hvad var det du gjorde?

Dig: Jeg ved, jeg ikke burde have gjort det, men gjorde det alligevel.

Kollega: Hvad, HVAD?!

Dig: Gud, skulle jeg sige det til chefen? Jeg er ikke sikker, så bliver helt sikkert fyret.

Kollega: Vil du fortælle mig, hvad der skete!

Dig: Måske er det bedst, at jeg lader som om jeg intet kender til det.

Kollega: Har du tænkt dig at fortælle mig det, eller hvad?

Dig: Nah, nok bedst at jeg holder det for mig selv, sikrest på den måde. Tak, hej, hej!

Brug for mere at grine ad? Læs flere sjove drillerier som disse her!

Sjov med sangtekster

Sangtekster spejler meget af vores daglige liv. De kan reflektere glæde og lykkelige stunder, men det kommer du nok ikke så langt med som brilliant spøgfugl. Det er hjertesorg, sorg og vrede du har brug for.

Har du nogensinde sendt en linje fra en typisk slå-op-sang til din elsker? Og så efter at have modtaget et forvirret eller bekymret svar, sendt den næste linje? Kørt den længere og længere ud, indtil dit offer er enten knust eller fuldstændig rasende over din upersonlige og dumme måde at slå op på?

Prøv, det er hysterisk morsomt! Glem bare ikke at købe blomster, chokolade eller en ramme specialøl som bodsgave, når du er færdig med din spøg. Du kan selvfølgelig sende en sangtekst-spøg til enhver lejlighed eller situation, bare tjek teksten i dine yndlingssange!

Nogle eksempler til at hjælpe dig på vej:

1. ‘Vi to datid nu’, Cisilia

‘Hey, jeg har aldrig mødt en som dig

Har aldrig fået benene fejet så hurtig' væk under mig

Du sagde de rigtige ting, ja

Og du gjorde det på den sødeste måde

Men jeg så igennem dig

Nu høster du, hva' du såede’

2. ‘Endeløst’, Rasmus Walter

‘Som du jo nok ka' se

Går vi to ikke længer' på den samme vej

Denne gang er jeg gået

For ikk' at vende mig

Som du jo nok ka' forstå

Har jeg ikke mer' at fortælle dig

Du ka' sige, hvad du vil

Men hvorfor si'r du det ikk', som det er?’

3. ‘Det er mig, der står herude og banker på’, Thomas Helmig

‘Det er så let at komme galt afsted

Det er så let at dumme sig, ja

Ét glas for meget ka' ødelægge alt

Og sidst, der gik det ud over dig’

4. ‘Synd for dig’, Medina

‘Det' synd for dig

Fuck, hvor jeg synes,

det er synd for dig

For du ændrer dig ikke

Du ændrer dig aldrig

Det' synd for dig

Fuck, hvor jeg synes

det er synd for dig’

5. ‘Så længe jeg lever’, John Mogensen

‘Så længe jeg lever, så længe mit hjerte slår

Så længe vil jeg elske dig

Men du er en rullesten, du har ikke nok i en

Derfor må du gå din egen vej’

Tip! Vælg en sang med en masse spørgsmål og find et stakkels offer på din kontaktliste til langsomt men sikkert at sms'e spørgsmålene til, en efter en. Det er indsatsen værd!

Sms-drillerier til venner

Til hvad nytte er venner, hvis ikke du kan drille dem uden nåde af og til? Så sæt i gang, driv dem til vanvid. Det er jo ikke som om de har gjort det samme mod dig om og om igen, ikke sandt?

Nogle eksempler:

 • Køber din bedste ven konstant ting online? Og har han købt noget enormt fra Ikea eller en anden overdimensioneret ting, han ikke får proppet i sin lillebitte bil? Så husk at sende denne sms til ham: "Hej, det er UPS. Jeg har en levering til dig. Det lader til at du ikke er hjemme, så jeg leverer pakken til distributionscentret, hvor du kan hente den i morgen."
 • En klassiker! Send en sms til din ven med disse simple ord: "Jeg er ked af det", og lad der så være radiostilhed. Led, men altid en vinder når det kommer til at fremavle nervøse, rystede venner, som er ved at gå ud af deres gode skind af bekymring om, hvad der sker.
 • Skriv i en sms, at noget slemt er sket i din lejlighed, som du ikke kan afsløre over telefonen. Udtryk, hvor flov du er og at du har brug for, at din ven kommer hjem til dig så hurtigt som muligt. Lad os se, hvem er den første til at dukke op!
 • Sms intet ud over: "Jeg er så skuffet, jeg troede vi var venner"" til din bedste ven. Gør dig klar til at blive overstrømmet med spørgsmål og forbered dig med nogle diffuse svar, der lige afslører nok til, at du forbliver troværdig.
 • Opret en besked, der lyder som en bot og når din ven sms'er, kopierer du denne besked og sender igen og igen, til din ven går fuldstændig grassat. Brug for et eksempel? Klart: "Tak for at du kontakter vores program for Anonyme Alkoholikere. Vi vil sende dig en inspirerende besked i timen for at holde dig motiveret. Standard gebyrer kan forekomme. Besvar venligst med STOP, hvis du ikke ønsker at modtage vores opdateringer".
 • Lad som om du ikke genkender din ven, når han eller hun sms'er til dig. Bliver du spurgt, hvem du er, så opgiv et andet navn og lad som om du er en anden. For at skabe endnu mere forvirring, sig så at du kender den person, de forsøger at komme i kontakt med eller find på en anden sær drejning for at gøre din ven helt rundtosset.
 • Der findes flere sms-lister rundt omkring. Bare lad som om du er en af dem, for eksempel, en aktivistliste eller en liste for ivrige fiskere og bombardér din ven med opdateringer hver time.

Sms-drillerier til din kæreste

Hvis du er i et forhold, kan du sikkert genkende det her. Uden at lyde dum, så kan forhold blive kedelige og monotone. Den specielle gnist er væk og, mens der er en vis hygge i at tilbringe dine aftener på sofaen og se serie efter serie, så mangler der altså noget. Noget spændende, noget der får jer til at se hinanden i et helt andet lys.

Måske vil en genial spøg få jer til at lægge mærke til hinanden igen!

 • En absolut klassiker: Send en sms til din kæreste om at "du ikke har været helt ærlig på det sidste". Og at du gerne vil tale med hende under to øjne hurtigst muligt. Få hende til at skynde sig hjem til dig, hvor du venter med et hjemmelavet måltid for at råde bod på, at du er sådan en forfærdelig drillepind.
 • Den falske graviditet. Også en af de mere kendte, men stadig brugbar, hvis du har en godtroende kæreste. Tøv lidt til at starte med, som om du ikke er helt sikker på, hvordan du skal overbringe nyheden. Fortæl ham så, at du har taget en graviditetstest og at den er positiv.
 • Skriv en sms til din kæreste om at hans eks har inviteret dig ud for at få en drink. Det sidste din kæreste har lyst til er at I bliver venner og fortæller historier om ham. Men husk at stoppe legen inden han bliver rasende og ringer til sin eks.
 • Har du ikke mødt de frygtede svigerforældre endnu? Så sms til din kæreste og fortæl ham, at du sidder på en udeservering med hans mor og får et glas vin, og at hun fortæller alt om hans tidligere kærlighedsliv. Sms adressen på den café du er på og lad os se, hvor hurtigt han kan løbe.
 • Sms til din kæreste og lad som om du er din far. Spørg ham, hvad hans fremtidsplaner er og om han virkelig er seriøs vedrørende dig. Tag det lidt videre og spørg din kæreste de mest underlige, ubehagelige spørgsmål og find ud af, hvor langt han vil gå for at tækkes dine forældre!
 • Send hende en sms, hvor du ønsker hende held og lykke med hendes test eller samtale denne aften. Da det kommer helt uventet, vil hun sikkert komme i tvivl og spekulere som gal på, hvad det er hun har glemt.
 • Den diffuse sms: Sig, at du ikke havde troet, at han ville behandle dig så dårligt til festen eller være sammen med vennerne den anden aften. Sig, at du føler dig ydmyget og at hele oplevelsen har fået dig til at tvivle helt på jeres forhold.

Bedste spøg nogensinde

Vi synes, at en af de bedste spøger er et falsk abonnement på noget latterligt. Lad os sige, at du lader som om du er et abonnementtjeneste med daglige horeskoper eller fakta og tal om katte, kamæleoner eller zebraer, eller hvad som helst. Du sender simpelthen dit offer en anonym sms med ordlyden:

 • Hej, velkommen til din daglige dosis af bløde misser! Vi er glade for, at du ikke vil gå glip af de seneste fakta og tal om vores spindende små venner, så lad os komme i gang! Vidste du, at katte kan rotere deres ører 180 grader? Utroligt, ikke! Bliv hængende for endnu flere sjove fakta om en time!
 • Hej, tak for din tilmelding til Daily Astrology. Fra i morgen af vil du modtage et personligt horeskop om dagen. Bliver du rig, bliver du syg eller får du endelig fingrene i den dejlige mand eller kvinde, som du har luret på i en evighed nu? Der er kun en måde at finde ud af det på!

Det sjoveste er, når du tilføjer følgende: "For at aflyse din tilmeldelse, send venligst STOP og vent på en bekræftelse." Du bekræfter naturligvis aldrig. Når de endelig opgiver at sms'e STOP, har du den næste besked klar til følgende dag eller time, alt efter, hvor led du er. Det driver dem til vanvid, hver gang!

Hvis denne spøg ikke har overbevist dig endnu, så er du den helt rigtige person til at prøve vores ultimative aprilsnar!

Aprilsnar-sms

Den første april er på vej, hvilket betyder spøgfuglealarm. Nysgerrig på hvorfor sms-vittigheder kan være bedre end almindelig aprilsnar? Se her:

 • Den første april er folk tit mere på vagt sammen med andre mennesker. De forventer ikke nødvendigvis en god spøg på telefonen.
 • Hvis du ikke er velsignet med et pokerfjæs, er der ikke noget nemmere end en sms-spøg. Dit offer får aldrig muligheden for at fange dig i at fnise eller rødme.
 • Mens vittige pruttepuder eller bæ på bærbare er hurtigt overstået, kan en sms-vittighed forhales i det uendelige. Det betyder, at tingene kan blive rent ud sagt latterlige inden nogen opdager, at de bliver drillet.

Lyst til at læse mere om aprilsnar og de morsomme drillerier du kunne føre ud i livet via sms? Læs mere her.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er