Send en falsk sms! Hvordan bruger man det, og hvornår?

Med en falsk sms kan du vælge din egen afsender. For eksempel "Anonym" eller "Hemmelig". Hvornår skal man sende en sådan sms-besked? Vi har gravet lidt og valgte de mest populære øjeblikke. Her kommer de!

Send en falsk SMS-besked! Hvordan bruger man det, og hvornår?

Send en falsk sms!

For et par år siden (eller måske et årti siden), var det at sende sms’er noget, de fleste af os gjorde hver dag, hele dagen. Men, med vores samlede stigning i brugen af smartphones, falder mængden af sms’er, som vi sender på ugentlig basis mere og mere.

Det er bare nemmere at bruge WhatsApp og andre praktiske chatfunktioner, simpelthen fordi vi kan lide at sende billeder og videoer samtidigt. Men der er ét område, hvorpå 'traditionelle' sms'er udmærker sig: anonymitet!

Hvornår ville du sende en falsk sms? Der er utallige grunde, selvfølgelig, og i denne artikel, vil vi dele de mest almindelige:

Valentinsdags-sms

Pyt med roser og en chokoladekage med initialer. Ved at sende en anonym sms, vil du få din hemmelige (eller ikke så hemmelige) elskers hjerte til at smelte. Send et romantisk digt eller teksten fra din yndlingssang. Måske endda en dristig invitation til en blind date.

Man ved aldrig, hvad der kan komme ud af det! Valentinsdag er ikke kun forbeholdt romantiske elskere. Du kan lige så nemt overraske dine venner og familie med en sms også, bare fordi du holder af dem.

Aprilsnar

At sende en falsk sms er den bedste måde at tage pis på dine venner, familie og kolleger. Hvilket bedre tidspunkt end aprilsnar?

Har din bedste ven bestået sin køreprøve? Send en sms, som siger der er sket en fejl, og at hun skal prøve igen. Er din søster en sladretante? Send hende en anonym sms, der siger, at en computervirus sendes til alle hendes kontakter, og se hende gå i panik!

En sms fra Julemanden

Årets varmeste måned og det perfekte tidspunkt at overraske ens kære og små med en sms fra deres største helt: Julemanden!

Men ikke kun børn vil blive underholdt af en hemmelig sms fra julemanden; voksne vil ligeledes nyde en sådan gestus umådeligt. For eksempel, en legende påmindelse til den dér ene ven, som aldrig skriver sin ønskeliste til tiden. Eller en tankevækkende besked til dine forældre, der har forberedt sig til juleaften hele måneden.

Anonym sms senden

Bortset fra særlige dage, kan en falsk sms bruges til enhver lejlighed, såsom fødselsdage, eksamener, fødsler, og ægteskaber. Det er meget nemt at sende en falsk sms:

  1. Gå til vores hjemmeside for at skrive en besked.
  2. Angiv modtagerens mobilnummer.
  3. Sørg for at tjekke det grønne flueben.
  4. Skriv din falske sms.
  5. Vælg et dæknavn (dette er navnet, som modtageren ser).
  6. Tryk send!

Vil du hellere have at din tekst, skal leveres på et andet tidspunkt? Intet problem! Vælg det ønskede tidspunkt, så garanterer vi, at din besked leveres på det nøjagtige tidspunkt.

Har du brug for hjælp? Tjek alle vores blogindlæg for nyttigt indhold eller send os en e-mail.

Send en sms
Læs mere om at sende sms'er